Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26éves férfinek van még esélye találni egy normális lányt?
" Hát ha "biztosan ronda vagy", amit itt a GyK-n elég sok szakértő kellő magabiztossággal leír, akkor sanszod nincs, de ne is higgyél el ezeknek semmit."
Aki szakértő az azt mondja, hogy van esélye a rondának, csak hozzá hasonlót válasszon, ne legyenek túl nagy igények. Ha pedig az igénynek megfelelő nincs, akkor meg nem kell sírni.
első :DD
Amúgy sajnálom, hét év az hosszú idő, de komolyan ne írjatok már magatokról fiatal férfiak úgy, mintha 80 évesek lennétek és már nem lenne esélyetek semmire. Van 47 éves férfi ismerősöm, szerintem itteni elvárások alapján kivégzőosztag elé állhatna, mert még alacsony és magának való is, és újra kezdte az életét, lett egy szép, fiatalabb barátnője is.
Én nem feltétlen ajánlom, hogy azonnal belevágj egy új kapcsolatba. Valószínűleg csak pótlék lenne számodra, s ezt a másik fél is megérzi. Sajnos voltam már a másik oldalon, nem jó érzés. De ha csajozni akarsz, akkor mindent bele! ;)
Egyébként ajánlom, hogy menj el haverokkal valamerre, s ha adódik lehetőség, ott tudsz ismerkedni.
Ja és add magad! :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!