Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30+os férfiak ti hol ismerkedtek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+os férfiak ti hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok, pontosabban idén leszek 30. Lassan fél éve, hogy véget ért egy hosszú kapcsolatom. Nem volt semmi zűr, mondhatni, hogy békességben váltunk el. Azóta nem volt senkim. Dolgozok, igy már nem olyan könnyen megy az ismerkedés, mint pl. egyetemista koromban, amikor mindig el-el jártam ide-oda. Jelen helyzetben ugyanazok az emberek vesznek körül szinte nap mint nap.

Egy barátnőm javasolta, hogy próbáljam ki a társkereső oldalakat, de ott mindig csalódnom kellett! Azt hiszem egyetlen egy értelmes levelet sem kaptam, igy ez az opció is kilőve. Most jön a nyár, lesz valamivel több időm. Fesztiválokon nem szeretnék ismerkedni, mert nem gondolom azt, hogy abból valami komolyabb is kialakulhat. Az csupán a szórakozásról szól és általában fiatalabb korosztály próbálkozik be nálam. A 30+ os szingli férfiakat pedig elég nehéz kiszűrni.

Hol érdemes komolyan ismerkedni? Javaslatok?

2019. jún. 24. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezen mindig meglepődök, hogy valaki társkeresőn száz levélből egy értelmeset se kap. Én meg ha látom hogy valakinek van négy levele akkor nem is írok neki mert úgy gondolom abban a négyben már biztos van aki jobb nálam. Na mindegy kicsit elkalandoztam... :D
2019. jún. 25. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is nehezem ismerkedem...

Pedig egyetemre járok/tanítok mérnökként és van rendes munkám is nem dohányzom nem iszom.

Neten csak 1 párkapcsolatom lett de azt is inkább otthagytam. Tinderen meg ilyen netes társkeresőkön meg szinte sohasem írnak vissza. Maximum csak kövér lányokkal lehet ott ismerkedni pedig annyira azért nem vagyok rossz.

Így megpróbálok tenni ellene mert a netes társkeresés csak több évnyi csalódást okoz. Ezért én pl egyetem környékére próbálok menni hogy csajokat szólíthassak le. Úgy akarom csinálni hogy heti szinten legalább 1 napot erre kijelölök hogy munka után keresgéljek. Nem tudom hogy sikerrel fogok-e járni de bízom benne. Szóval nyugi a pasiknak sem egyszerű... Sőőtt jóval nehezebb inkább..

A többi pasi sajnos nem tudom hogy hol ismerkedik. Szórakozóhelyeket én is próbáltam de... Ott csak olyan lingy longy csajokat találni. Nem egyszerű...

29F

2019. júl. 9. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó hsz-t azért kicsit felulirnam. Nem tudom, hogy ez az egy napot kijelöléses módszer mennyire működik. Kicsit egy matematikai képletre hasonlít. De nyilván a te dolgod. Ha valaki szimpatikus kedden, akkor nem beszélgetsz vele, mert a csütörtököt jelölted ki ismerkedésre?

:)

Szerintem ezt az ismerkedős részt nem lehet ilyen szigorúan kezelni, mert az ember főleg ha jön - megy napközben, akkor azért lát, vagy beszél emberekkel. Simán elkepzelheto, hogy akkor fut bele valahol élete későbbi szerelmebe.

A tündér és társait én is próbáltam. Férfiként szerintem nem olyan nagy élmény. Érkezett néhány válasz, de jó nagy része inkább kiabrandito volt, mint remenykelto. Ilyesmihez talán szerencse is kell, hogy ne egy uhum válasz érkezzen vagy hasonló színvonalú aham.

Esetleg, ami nálam teljesen véletlenül már működött, hogy ismerősök által ismertem meg későbbi párom. Az más kérdés, hogy már nem vagyunk együtt, de ott a női résztvevőnek adott némi biztonságot az, hogy nem egy vad idegennel kell beszélgetni, hanem az ismerős ismerőseivel egy közös programon.

Nem tudom milyen fantasztikus lehetőségek vannak még, de a véletlen is lehet nagy rendező egy ilyen kérdésben. :) f

2019. júl. 9. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!