Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem fogadjátok el ha ismerkedtek egy nővel, és kedvelitek, de neki nehezebben megy ez az ismerkedés és olyan mintha nem kedvelne titeket?
Pl. Bejelölt Fb-n egy férfi, miközben randiztam vele, és ott mondtam is neki, hogy nem jelölöm vissza mert nem ismerem még annyira.
Pár nap múlva visszajelöltem, néhány randi következett, majd minden előzmény nélkül törölt, és nem ír vissza ha keresem.
Férfiak! Ezt akartam volna megelőzni! Mi értelme ennek?
Ja, és felnőttek vagyunk, közép korosztály.
Elment az egész ismerkedéstől a kedvem.
Indonéziában meg 400 embert ölt meg a cunami.
Legyen ez a legnagyobb gondod, hogy hogy jelölgetnek meg törölgetnek a kanok a facen téged.
Mert egyoldalú erőlködésnek élik meg, mintha te nem érdeklődnél irántuk.
Lehet, hogy meglepő számodra, de a férfiaknak is vannak érzéseik, ők is szeretnék azt érezni, hogy az ismerkedés során az érdeklődés és szándék KÖLCSÖNÖS, hogy nem csak nekik, de a másiknak is fontos ez.
Hmmmm, hogy miért visszakozik valaki, ha a másik úgy viselkedik vele, mintha nem kedvelné...
REJTÉLY
Lehet hogy ők is kedvelnek téged, csak nem mutatják ki és olyan mintha nem kedvelnének. Te ezt miért nem fogadod el?
Mi értelme, hogy ezen hisztizel, ha nem érdekelnek a szóban forgó kapcsolatok?
Mert nekik is vannak érzéseik, na meg nem hülyék.
Ha az emberrel a másik fél ilyen rideg valószínűleg csak talonban tartja, szórakozik. Én is hagyom az ilyen férfiakat. Minek erőlködjek valakiért, aki nem képes ugyanannyit fektetni a dologba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!