Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti hölgyek, akik neten ismerkedtek milyen oldalak váltak be nektek?
Figyelt kérdés
Társkeresők, közösségi oldalak, egyéb fórumok? Ha egy ismeretlen facebookon üzen nektek, hogy reagáltok?2018. szept. 14. 19:14
1/3 anonim válasza:
Sok társkeresőn fent voltam, a badoon ismertem meg a párom.Ennek már jó pár éve, azt hiszem már nagyon megváltozott ott a rendszer.
Facebookon csak külföldiek írtak ŕám, azokra nem is reagáltam.
3/3 anonim válasza:
A badoon ismertem meg a párom 5 hónapja. A facebookon vagy arabok vagy feketék írtak rám ismeretlenül, de azokra nem reagáltam. A gyk-n is volt, aki próbálkozott, de ők végül a képküldésnél feladták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!