Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem összejönni a srác, mert nem családi házban élek. Most ez szerintetek mi?
Figyelt kérdés
Tök jól elbeszélgettem egy sráccal, a szomszéd faluban él, én városban. Már másfél hete 0-24 beszélgettünk, írta, hogy mennyire szimpi vagyok neki, várja a randit stb. Egyszer csak megkérdezte a város melyik részén élek (kisváros, ismeri). Mondtam neki. Erre: de ugye családi házban??? Mondom nem, 2. emeleten. Erre hogy azt hitte, hogy a kertvárosban élek és így tárgytalan. Többet nem írt vissza, pedig folyton aktív. Most ez szerintetek...? És nem is hiszem, hogy így akart lerázni, mert semmi fura nem volt ez előtt a kérdés előtt, hanem bókolt stb.2019. jún. 23. 22:32
12/12 anonim válasza:
Élősködni akart, de nem jött össze neki. Majd keres egy másik áldozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!