Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan manapság problèma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan manapság problèma az, hogy az ember olyanal akar randizni illetve ismerkedni akihez vonzodik ès tetszik neki?

Figyelt kérdés

A kèrdèsemet , a saját környezetem ès itteni nèhány kèrdès illetve válasz "ihlette" Ugyanis saját pèldámnál nèhány ismerősöm nagyon durván bele avatkozik a párkeresèsembe , szerintük az első szembe jővő fèrfival összekène jönnöm , hiába mondom azt ,hogy nem tetszik , nem illünk össze , vagy elmebeteg(sajna ilyennel is volt dolgom) ezen ismerőseim csak röhögnek ès szabályosan belèm akarják magyarázni ,hogy jó parti lenne nekem ès jöjjek csak vele össze..Könyörgöm mièrt? Valamint itt is nem egyszer olvastam olyat ahol a kèrdező leírt bizonyos kikosarazási esetet ès nèhány válaszoló mindenfèle szemètnek elhordta csak mert visszamert utasítani valakit. Vagy a legjobb amikor a kèrdès arról szól,hogy az illető arról panaszkodik ,hogy őt kimertèk kosarazni , ès ezt hogy kèpzeli a nő/fèrfi. De mègis mire jó ez? Mièrt várják el akár nőtől akár fèrfitól ,hogy olyan emberrel randizzon akihez nem vonzodik ès nem szimpatikus neki? Mièrt kell ezèrt megszólni valakit? Ti mit gondoltok erről? Tudom ,èrtelmetlennek tűnhet ez a kèrdès , de ez már valahogy annyira feldűhitett az útobbi időben ,hogy kikivánkozott belőlem ez a kèrdès :D

Illetve kíváncsi vagyok a ti vèlemènyetekre erről a dologról. Főkènt arra,hogy veletek is megesett e ilyen ,mint ami pèldául velem ,hogy rám akarnak "tukmálni " valakit , vagy pedig az ,hogy kiírtatok egy visszautasításról szoló törtènetet ès elhordtak èrte titeket mindennek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 23. 20:55
1 2
 11/14 peca1000 ***** válasza:

Ó már hányszor volt ilyen, hogy összehoztak volna ezzel-azzal.

Egyikbe bele is mentem (kolleganői nagy könyörgésére), bár kövér volt, és egy becsületkufircba is benne voltam, de dobott azzal egy hét múlva, hogy nem vagyok belé szerelmes.

Sokszor akartax exekkel újra összehozni, volt hogy a rokonsága elhitette velünk, hogy mindkét félnek hiányzik a másik.

Vagy olyan nőket ajánlottak, aminél még az általam rendkívül alacsonynak tartott igényszintemet sem ütötték meg.

A lényeg, hogy azzal jöjjél össze, aki neked bejön, a többiek meg bekaphatják! :)

2019. jún. 24. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a kérdés hogy miért nincs senkid? Ennyire ... vagy?(szar, béna, undorító - te tudod milyen) Csak mert inkább arról van szó, hogy rohadtul nem egészséges egyedül lenni. Becsavarodsz és egy agyhalott ostoba ember leszel életed végéig. Normális embereknek nem kihívás egy kapcsolatot összehozni. Kifogások azok vannak... de az emberek jókora része szimpatikus figura akivel össze lehet jönni. Ha neked ennyi nem megy az elég szégyen...(főleg hogy még csak próbálkoznod sem kell, az a pasik dolga)
2019. jún. 29. 11:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Nahát kedves utolsó nálad agyhalottabb már nem leszek. De elmondom se csúnya , se bèna nem vagyok , ès azèrt nincs senkim mert inkább vagyok egyedül mint egy hozzád hasonlóval. Válaszod alapján egyèrtelmű ,hogy te is egy magadnakvaló , senkinek se kellő "fèrfi " vagy. Aki mèg egy kèrdèst sem tudott èrtelmezni.
2019. jún. 29. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert ha az incelek itt azt hallják, hogy egy nő visszautasított valakit, akkor egyből a saját kudarcuk jut eszükbe, és akkor az a nő már egy szemét.

Itt egyszer volt egy olyan kérdés, hogy milyen ghostingod volt, ami fájt, és leírtam, hogy egy hónapig randiztam egy férfival, lefeküdtünk, és többet nem hallottam róla. Erre jöttek a megjegyzések, hogy úgy kell nekem, mert könnyen kapható vagyok. Illetve biztos jóképű volt az a férfi, így úgy kell nekem. Én is csak néztem, hogy persze, hogy jóképű volt, már miért feküdnék le valakivel, aki nem tetszik? De ha egy férfi jóképű, akkor már joga van úgy bánni a nőkkel, mint a ronggyal?! Ha ronda, akkor persze biztos, hogy mellette angyal, és a nők a szemetek, hogy nem állnak le vele. Szóval az itteni válaszokat ne vedd alapul.

Ismerősi kört meg le kell állítani. Biztos aggódnak érted, hogy egyedül vagy. Nekem anyám csinálta ezt, hogy mindenkivel össze akart boronálni, mert ki volt akadva, hogy 27 évesen még szingli voltam. Neki aztán nem tudtam megmagyarázni, hogy nem dőlt össze a világ.

2022. febr. 4. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!