Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hívő lányok! Szerintetek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívő lányok! Szerintetek, ha egy fiú/férfi a molettebb lányokat kedveli és szeretne ilyen társat találni az nagyon probláma, hogy hívő létére testi vonzalmak alapján is keres társat?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy külsőségekre figyelni sekélyes dolog de azt sem szeretném, ha a majdani feleségem nem vonzana.

Elnézést az érdekes fogalmazásért.

Kérek minden kedves válaszolót, hogy ne élcelődjön a kérdésemen.

A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2019. jún. 22. 22:43
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Értem.

De ezt a lányok sem érzik ..... furának?

Bár lehet, hogy én gondolom nagyon szemérmesenek őket és magamat az ellenkezőjének.

2019. jún. 23. 00:16
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem fura a lányoknak. :))

Te gondolod túl szemérmesnek őket, valóban. Igazából pedig fordítva, te tűnsz túl szemérmesnek, kedves kérdező. :))

2019. jún. 23. 00:23
 13/30 A kérdező kommentje:
Még egy hívő lány szemével is?
2019. jún. 23. 00:30
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

Megírod kérlek privátban, hogy hány éves vagy? Utána, ha nem gond és érdekel a válaszom ott válaszolok neked. :)

N

2019. jún. 23. 00:41
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a világon nincs olyan nő, akinek rosszul esne az, ha a párja vonzónak tartja. :)

Vannak olyan egyházak, amik nagyon szigorúan nevelnek embereket arra, hogy tagadjuk meg a testünket, legyünk túlzottan szemérmesek, de mivel a testünk hozzánk tartozik, ez nem teljesen reális.

Én maximum azon akadnék ki, ha hájfetisiszta lennél (aki már-már szextárgyat lát a nőben az alakja miatt), vagy ha az alakom sokkal fontosabb szerepet játszana a választásban, mint a személyiségem, tehát CSAK alak alapján döntenél. Azzal, hogy van egy preferenciád, önmagában semmi probléma nincs.

(nő voltam, és hívő)

2019. jún. 23. 01:33
 16/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszát a legutóbbi hölgyeknek is! :)

Kedves legutóbbi megnyugtató az amit írtál. Úgy vélem az én preferenciám nem egy konkrét dologról szól hanem a teljes külselyéről.

S, ha jól értem nem gond, szerinted sem, hogy ez van.

Köszönöm szépen megegyszer minden eddigi válaszolnak!

Továbbra is figyelem, ha lenne még valakinek hozzáfűznivalója.

2019. jún. 23. 02:20
 17/30 anonim ***** válasza:
18%
Nagyszerü ez a keresztény vallás.Mindent bünnek tart,ami csak egy kis örömöt is tud okozni az életben.Bün a paráznaságon túl a hiúság,a falánkság is.Ha egy jót eszel iszol,bünös lélek vagy,ha nem gyermeknemzés céljából szexelsz,hanem csak úgy saját örömödre,bünös vagy,(kivéve ha a plébános urral teszed mindezt)ha csak egy picit is jól érzed magad a bőrödben akkor büntudatot nevel beléd,ha azt szeretnéd,hogy életed párja,akit életed végéig "nézegetned" kell,neked tetsző személy legyen,máris jön a büntudattol vezérelt levél,hogy szabad-e?Nem,nem szabad.Olyan nőt válassz,akit bottal sem piszkálnál meg,így egészen biztosan nem fogsz a paráznaság bünébe esni és Istennek tetsző életet tudsz élni.
2019. jún. 23. 10:46
 18/30 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es válaszoló.

Nincs bűntudatom amiatt, hogy a feleségemnek olyan lányt szeretnék aki tetszik. A kérdésem arra irányult, hogy ez én ideálom melyen fogadtatásra találna hívő lányok körében.

Igen igazad van abban amiket felsoroltál ezek bűnök. De a feleség felé érzett érzések nem ( lásd Énekek éneke).

Viszont Isten nem akarja, hogy bűneink miatt szenvedjünk vagy elszakadjunk tőle és ezt egy hívő ember sem szeretné.

Lényegében a biblia sem tilt csak egy dolgot a Szentlélek elleni betettet.

Bűnökből is csak egy van az is az engedetlenség istenfelé hiszen minden más tettünk annak a következménye.

Másfelől, ha úgy vesszük egy hívőnek mindent szabad de nem minden használ.

Ennek ellenére köszönöm szépen a véleményedet!

2019. jún. 23. 13:14
 19/30 anonim ***** válasza:
Nekem keresztény lányként az a fura, hogy van akinek a ducibb/kövérebb lányok tetszenek.
2019. jún. 26. 13:40
 20/30 A kérdező kommentje:

Igen de a vékonyabb lányok is tetszenek, főként az a fontos elsőre, ha a külső bája megfog. Csak kicsit szégyellem, hogy eféle külsőségek vonzanak. Emiatt is írtam ezt a kérdést, hogy erről miként vélekednek hittársaimon belöl a lányok.

De igen nem tagadom a molettebb lányokra hamarabb fölfigyelek.

2019. jún. 26. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!