Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívő lányok! Szerintetek, ha egy fiú/férfi a molettebb lányokat kedveli és szeretne ilyen társat találni az nagyon probláma, hogy hívő létére testi vonzalmak alapján is keres társat?
Tudom,hogy külsőségekre figyelni sekélyes dolog de azt sem szeretném, ha a majdani feleségem nem vonzana.
Elnézést az érdekes fogalmazásért.
Kérek minden kedves válaszolót, hogy ne élcelődjön a kérdésemen.
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Értem.
De ezt a lányok sem érzik ..... furának?
Bár lehet, hogy én gondolom nagyon szemérmesenek őket és magamat az ellenkezőjének.
Egyáltalán nem fura a lányoknak. :))
Te gondolod túl szemérmesnek őket, valóban. Igazából pedig fordítva, te tűnsz túl szemérmesnek, kedves kérdező. :))
Megírod kérlek privátban, hogy hány éves vagy? Utána, ha nem gond és érdekel a válaszom ott válaszolok neked. :)
N
Szerintem a világon nincs olyan nő, akinek rosszul esne az, ha a párja vonzónak tartja. :)
Vannak olyan egyházak, amik nagyon szigorúan nevelnek embereket arra, hogy tagadjuk meg a testünket, legyünk túlzottan szemérmesek, de mivel a testünk hozzánk tartozik, ez nem teljesen reális.
Én maximum azon akadnék ki, ha hájfetisiszta lennél (aki már-már szextárgyat lát a nőben az alakja miatt), vagy ha az alakom sokkal fontosabb szerepet játszana a választásban, mint a személyiségem, tehát CSAK alak alapján döntenél. Azzal, hogy van egy preferenciád, önmagában semmi probléma nincs.
(nő voltam, és hívő)
Köszönöm szépen a válaszát a legutóbbi hölgyeknek is! :)
Kedves legutóbbi megnyugtató az amit írtál. Úgy vélem az én preferenciám nem egy konkrét dologról szól hanem a teljes külselyéről.
S, ha jól értem nem gond, szerinted sem, hogy ez van.
Köszönöm szépen megegyszer minden eddigi válaszolnak!
Továbbra is figyelem, ha lenne még valakinek hozzáfűznivalója.
Kedves 17-es válaszoló.
Nincs bűntudatom amiatt, hogy a feleségemnek olyan lányt szeretnék aki tetszik. A kérdésem arra irányult, hogy ez én ideálom melyen fogadtatásra találna hívő lányok körében.
Igen igazad van abban amiket felsoroltál ezek bűnök. De a feleség felé érzett érzések nem ( lásd Énekek éneke).
Viszont Isten nem akarja, hogy bűneink miatt szenvedjünk vagy elszakadjunk tőle és ezt egy hívő ember sem szeretné.
Lényegében a biblia sem tilt csak egy dolgot a Szentlélek elleni betettet.
Bűnökből is csak egy van az is az engedetlenség istenfelé hiszen minden más tettünk annak a következménye.
Másfelől, ha úgy vesszük egy hívőnek mindent szabad de nem minden használ.
Ennek ellenére köszönöm szépen a véleményedet!
Igen de a vékonyabb lányok is tetszenek, főként az a fontos elsőre, ha a külső bája megfog. Csak kicsit szégyellem, hogy eféle külsőségek vonzanak. Emiatt is írtam ezt a kérdést, hogy erről miként vélekednek hittársaimon belöl a lányok.
De igen nem tagadom a molettebb lányokra hamarabb fölfigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!