Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nem hívő férfi, akinek hívő párja van?
Egyáltalán létezik/működhet ilyee kapcsolat?
Hogyan bírjátok az önmegtartóztatást?
Sötétben csináltuk, hogy a Főnök ne lássa...
Hívő volt, nem vallásos. Nagy különbség. A hívő az hitt Istenben, de itt meg is állt a dolog. A vallásos meg bohóckodik a templomba járással meg az önmegtartóztatással. Ez utóbbi nem volt, de ha a kapcsolatunkra nem hatna ki, engem tulajdonképpen nem zavarna. Ha hatással lenne rá, akkor meg Istenhozzádot mondanék...
Kaolikus a lány, vallásos.
Szimpatikusak vagyunk egymásnak és jól is kijövünk. Sokszor randiztunk már, de ő bizonyos fontos dolgokban nem úgy gondolkodik , mint én. Én már érzelmileg bevonódtam a kapcsolatba, de konkrétan nem bírnám ki a házasságig szex nélkül, még ha vele lehetek se (házasságig nálam szerintem minimum 2-3 év kell). Gondolom inkább hagynom kéne és időben kiszállni, amíg nem sérül semelyik oldal igazán?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!