Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csináltok, amikor visszautasítanak?

Figyelt kérdés
Elmondtam az érzéseimet a férfinak, ő "nem tudja ezt viszonozni". Most ez nagyon fáj, teljesen üresnek érzem magam. Olyan jól esne valami bíztató tapasztalat. Ugye jön még olyan, aki fog érdekelni? Csalódás után találtál olyat, akivel működtek volna a dolgok?
2019. jún. 22. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat mit semmit

Megesik

Megyek tovabb. Majd jon masik. Nem egy hal uszkal a vizben :D

2019. jún. 22. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként vagy nagyon hamar teljesen érzéketlenné válik rá az ember, vagy begubózik és egyedül marad. Szóval én semmit, megy tovább a napom.
2019. jún. 22. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont pár hete történt, még mindig nagyon szenvedek, főleg mert nem láthatom többet. Próbálom mindenfélével elfoglalni magam, de nem könnyű nem rá gondolni.
2019. jún. 22. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell szakítani és meg kell gyászolni ezt az egyoldalú köteléket, és menni kell tovább.

Azaz totális kapcsolatmegszakítás, tiltás, emlékkitörlés.

Emellett pedig mindenféle figyelemelterelés is jó. Munka főleg. Barátok, hobbik. Idővel jobb lesz.

2019. jún. 22. 15:02
 5/9 anonim válasza:
33%
Ebben az esetben , minnél rövidebb idő alatt , minnél több pasival kell lefeküdni. Remélem tudok segítini 😘🤷🏼‍♂️
2019. jún. 22. 15:17
 6/9 anonim válasza:
100%
Csak mozdulj ki, és ne depizz be csak rosszabb lesz! Velem is volt már ilyen, hogy majd nem találok már ilyet stb és tessék mégis :)
2019. jún. 22. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Én általában dühöngök, káromkodok, a vásárlóimmal vagy pofátlan, vagy kedvtelen vagyok (műszaki eladóként dolgozok), aki beszélgetni próbál velem -legyen haver, családtag, akárki-, azt rövid úton elküldöm a ferde brébe. Javítani nem fog ez a hozzáállás, de legalább egy keveset törlesztek a világ felé. Mint ahogyan ma is tettem egész nap.

Alternatívaként kimegyek az országútra céltalanul vezetgetni, de mivel hó vége van és egy vasam nincs benzinre, ez most nem opció. Szóval marad a gyűlölködés.

2019. jún. 22. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem valamilyen szinten a nemleges válasz is megnyugvás, mivel így nem gondolkodtam tovább azon hogy "mi lett volna ha...". Persze hogy találsz olyat akivel működik majd, idővel úgyis jönnek majd a srácok udvarolni és alig tudod majd magadról levakarni őket. :)
2019. jún. 22. 18:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egy kicsit jobb kedvem lett.
2019. jún. 23. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!