Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok, amikor visszautasítanak?
Hat mit semmit
Megesik
Megyek tovabb. Majd jon masik. Nem egy hal uszkal a vizben :D
Meg kell szakítani és meg kell gyászolni ezt az egyoldalú köteléket, és menni kell tovább.
Azaz totális kapcsolatmegszakítás, tiltás, emlékkitörlés.
Emellett pedig mindenféle figyelemelterelés is jó. Munka főleg. Barátok, hobbik. Idővel jobb lesz.
Én általában dühöngök, káromkodok, a vásárlóimmal vagy pofátlan, vagy kedvtelen vagyok (műszaki eladóként dolgozok), aki beszélgetni próbál velem -legyen haver, családtag, akárki-, azt rövid úton elküldöm a ferde brébe. Javítani nem fog ez a hozzáállás, de legalább egy keveset törlesztek a világ felé. Mint ahogyan ma is tettem egész nap.
Alternatívaként kimegyek az országútra céltalanul vezetgetni, de mivel hó vége van és egy vasam nincs benzinre, ez most nem opció. Szóval marad a gyűlölködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!