Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakit sokszor visszautasí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit sokszor visszautasítanak, szinte mindig, annál lehet elmetorzulás egy idő után?

Figyelt kérdés
lehet hülye a kérdés!

2018. aug. 6. 22:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Idegrendszer + genetika függő.
2018. aug. 6. 22:58
 2/22 A kérdező kommentje:
wow köszi a gyors váalszt. és milyen jelei vannak ennek?
2018. aug. 6. 22:59
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Eltorzulás (változás) mindig van. Az egyén döntése, hogy a javára fordítja a tapasztaltakat vagy pedig magába fordul, és úgymond "eltorzul", hogy a te szavaiddal éljek.
2018. aug. 6. 23:00
 4/22 A kérdező kommentje:
és mégis sorozatos visszautasításokat hogyan lehet valakinek a saját javára fordítani? :D
2018. aug. 6. 23:02
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

Figyelj, nekem sikerült. Mindent csak úgy győzhetsz le, ha megismered. Én megismertem a kirekesztettséget, megvetettséget, és már nincs semmilyen hatással rám. Így leszel az élet mestere. A végén már semmi se lesz képes befolyásolni a hangulatodat. Bármi történjen veled az életben, mindig boldog leszel.

2018. aug. 6. 23:07
 6/22 A kérdező kommentje:
írtam pm.
2018. aug. 6. 23:09
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Pl megszokod és szarsz rá egy idő után.

Aztán ha már beleedződtél, akkor a nagy minta alapján be kell jönnie egynek.

Figy, ha nem vagy jó srác, akkor hard mode-ban kell nyomnod ezt a játékot. Pörgetni kell kíméletlenül. És persze kompenzálni a hiányosságaidat más területeken. Másképp esélyed sincs.

Ezt csak tiszta idegekkel lehet csinálni mert különben becsavarodsz

Én most 1.5-nél tartok, hosszabb kihagyás után... azért fél mert nem tudom mi a szitu. Engem már ez is rendesen megvisel, hogy nem kellek annak a lánynak aki úgy érzem életem nője. Azóta nem bírok másra ránézni, sőt kifejezetten taszítanak a lányok. Hozzá képest áhh. Vicc.

Ez a legrosszabb, mert egy lapra teszel mindent. Nyomtam most egy all-int és egyelőre kevés a siker. Egyszerűen akibe beleszeretek, amellett képtelen vagyok hozni a formámat. Minden más lányt bármikor leveszek a lábáról, sőt még az anyját is (haha), kivéve azt akiért odavagyok.

Kemény a férfi lét barátom, kémeny. :D

2018. aug. 6. 23:16
 8/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez olyan dolog lehet,mint hogy mindig dobnak ..
2018. aug. 6. 23:20
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy elmondom milyen jelei vannak,

Súlyos, fokozódó önbizalomhiány

Szar vagyok érzés

Fokozódó szorongás lányok jelenlétében

Humor megszűnése

Általános keserűség, besavanyodottság

Frusztráltság

Nőgyűlölet

Általánosan a nők hibáztatása, bűnbakkeresés

Realizálod hogy ennyi vagy, ennyit érsz az evolúciós játékban

Testképzavarok, pszichoszomatikus tünetek

Tükörbe nézel és undorodsz magadtól

Testi hibáktól való rettegés felerősödése nők jelenlétében

Ez pedig egy ördögi kör, mert egy olyan frusztrált, szorongó vénszűz (vagy tapasztalatlan) "férfi" képe alakul ki, akitől menekülnek a nők méginkább. Ez a veszélye.

2018. aug. 6. 23:21
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Na mindegy. Ha csak nem vagy elektromos auto...vagy villanyauto vagy mi fene.

Akkor hasznald a valtot. Tudod...az a kar. A szo a fokozatossag.

En is igy kezdtem.

Kezdj csunyakkal, olyanokkal akiknek nincsen onbizalmuk, akiknel te vagy a szoke hercek. Ezek altalaban 130-159+kg-os ronda, igenytelen lanyok/nok. De arra jo, hogy betedd nekik. Hamegvolt, akkor jon a valtas a 2-es, keres meg egy ilyet, neki is beteszed, dobod, jon a 3-as :D itt mar elvileg egy nornalisabb, atlagos vagy kicsivel alattibb, lanynal kellene probalkoz, ha ez is sikerul, betetted, johet a 4-es...itt johet az atlagos lany. Be-ko-dob, 5-os, ez a legnehezebb, itt mar utazoba kell nyomnod....ez a legnehezebb, szep es kedves lanyt talalni. Nah, ha sikerult....akkor ot tartsd meg es tiszteld.

Ez az 5 lepeses gyozelem. ;) en is igy csinaltam. Igaz...most ott tartok, hogy a kutyanak se kellek, de legalabb volt reszem dolgokban, ugyis jon majd valaki. Azt hiszem.

2018. aug. 6. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!