Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasiként miért az alacsony nők néznek meg jobban? A magas nők akkor kikkel ismerkednek?
Lényeg hogy 196 cm vagyok és a legtöbb figyelmet az alacsony és átlagos csajoktól kapom kb a 160-175 centis kategóriából. Ami önmagában nem baj, mert nem csak a magasság számít és nem is rúgtam még ki lányt az ágyamból mert túl alacsony lett volna, de azért fura.
Mindig elgondolkozom, hogy a magas nők akkor kikkel ismerkednek? Azt hinném hogy a magas nőknek általában előbb felkelteném a figyelmét, de nem ez a helyzet, inkább mintha a fordítottja lenne. Most lehet hogy túlzok, de a magas nők sosem néznek meg úgy, mint néha alacsonyabbak szoktak. Csak úgy meg nem megyek oda valakihez, ha legalább egy kis tetszést nem látok rajta. Szívesen lennék 180 cm vagy afeletti lánnyal és most nem csak szexre gondolok.
(Arcra, alkatra, az életem és személyiségem egyéb területein is összességében rendben vagyok szerintem, szóval nem csak azt tudom felmutatni hogy magas vagyok, mielőtt valaki azt hiszi)
10.
A való életben figyelek arra, hogy ne legyen ez nagyon téma. Sőt még alacsony csajoknál is kifejezetten nem hozom fel a magasságot, mert tudom, hogy magas férfi vagyok és ez sok nőnek bejön, tehát felesleges beszélni róla, anélkül is megvan ez a plusz. Megvárom hogy ők hozzák fel, ha nagyon beszélni akarnak róla.
Itt most, vagy a barátokkal ki tudom beszélni magam a témával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!