Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szégyellni a nők előtt, ha egyszerűbb életet élek?
Nem értem a megfogalmazást.
"de ennek ellenére"?
Inkább úgy kellett volna írnod:
"Nem vagyok külsőre túl vonzó, és sok nő még unalmasnak is talál."
Magyarul:
Szarul nézel ki, és még programokat sem lehet veled szervezni.
Akkor mit akarsz tulajdonképpen?
Nem kell szégyellned, csak mondjuk hozzám kicsit se illenél, mert két hét nem telik el túra vagy program nélkül.
Nincs baj az otthonülősebb férfiakkal (és nőkkel), de nem illenek mindenkihez, ahogy az örökmozgók sem.
Egy kapcsolatban nem lehet úgy fenntartani a tüzet és a szerelmet ha ültök otthon a 4 fal között. Aki a megszokott hétköznapokban akar élni annak nagyjából másfél évig fog tartani bármilyen párkapcsolata. A kettő kizárja egymást, a jó kapcsolatot legalább is mindenképpen.
Én sem kezdenék ilyennel. A szerelemhez kellenek a közös programok, kell a romantikázás, hogyha engeded, hogy átvegyék a szürke hétköznapok nem fog működni.
Nagyon téves, hogy jól megvannak a szüleid. Eléldegélnek egymás mellett. De attól, hogy két ember együtt van a kapcsolat még nem lesz jó. Nem bántásból mondom, de az nem erény, hogy két ember lakótársakként él együtt, mert az ő idejükben még ez volt a szokás. Abban biztos lehetsz, hogy a szüleid már nem szerelmesek egymásba, csak élnek egymás mellett. De ezt nem hívnám jó kapcsolatnak.
Párom szülei lassan 40 éve vannak együtt, de fülig szerelmesek, le se lehet őket vakarni egymásról. Pontosan azért, mert nem kényelmesednek bele a hétköznapokba, folyamatosan randikat szerveznek akár otthon is. Olyanok mint két szerelmes tini a mai napig. Ez a jó kapcsolat, nem pedig az, hogy éldegélünk egymás mellett.
"Mégis megvannak" => Sokan elvannak a langyos húgyban... Rengetegen élnek így. Főleg ha nincs pénz kimozdulni, de pl van közös lakáshitel, vagy közös a lakás, és egyiknek sincs hova költözni, vagy már nincs igényük/energiájuk változtatni, stb.
(Én nem azt akarom mondani, hogy a szüleidnél biztos, hogy ezek valamelyike fennáll... De az esély megvan rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!