Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő szép vagy átlagos?
A külsejével, illetve az öltözködésével, frizurájával nincsenek problémák, de az az arckifejezés és az a tekintet, te ATYA-VILÁG!
Minimálisan sem szimpatikus, a hangját is szinte hallom (nem fogom megnézni egy videóját sem, így is meglep, hogy 36 ezren kíváncsiak erre - WTF világ?).
Teljesen full átlagos, totálisan beleolvad a nagy tömegbe. Semmi különleges nincs benne, amitől kitűnne a tömegből.
Egy férfi simán elmenne mellette.
Külsőre tipikus szomszéd lány típus, aki ugyan nem különösebben érdekel elsőre, de azért az emelet/ajtó/keresztnév alapinfót érdemes tudni róla, hátha később még lesz valami belőle...
Viszont a stílusa, ez a pörgős, hadarós, törtető attitűd nekem nagyon nem jön be. Ez nem az én tempóm. Leülsz egy ilyennel beszélgetni egy kávé mellett és végig ő beszél, szóhoz se hagy jutni, simán letorkol, felülbírál.
Összességében nekem nem jön be.
"Átlagos. Felülök a buszra és minden harmadik hasonló korú lány szebb nála."
Jó környéken laksz.. Pesten egy forgalmas járaton, mondjuk 4-es 6-oson a lányok többsége
-túlsúlyos
-sovány, de formátlan
-tucat/ízléstelen stílusú öltözködés
-aknés, bőrhibás arc, amit röhejesen sok sminkkel,alapozóval próbál elfedni
-röhejes smink, szemöldök
-flegma, beképzelt, dulifuli arc egész nap
20-ból 1 fiatal lány jó ha csinos, a szemnek kellemes, üdítő látvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!