Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért, miért kell kicsinálni, mert elutasítottam, főleg ha meg is ígértem neki és be is tartottam, hogy nem meséltem senkinek?
Teljesen lejáratott,befeketített,rágalmazott.
Barátnője volt, konkrétan ürítő ládának akart és ezt meg is mondta. Én meg elutasítpttam normálisan, többször is... Akkor mondta, hogy ez ugye köztünk marad, én meg mondtam, hogy igen.
Meg el sem küldtem a csajának. Komolyan ennyiben hagytam az egészet.
Fél évig zaklatott, teljesen lejáratott, az egész város engem röhög, elképzelésem sincs, miket hordott össze. De a családja is amiket művelnek...
Nem egy lánnyal csináltam már ezt. Pedig én semmit nem csináltam, azt nem tudtam megakadályozni, hogy szemet vessem rám, meg rám írjon. Le is tiltottam, miután nem hagyott békén.
Egy pszichopata.
Én, miben?
Semmit, nem csináltam, nem találkoztam vele, normálisan elutasítottam, nem feküdtem le vele. Mégcsak a barátnőjének sem küldtem el...
Igen, fel kellett volna jelenteni, nem csdndben tűrni, hogy csak megunja.
Ugye az ember nem lehet biztos abban, hogy a másik fél mennyire kezeli helyén a bizalmas információkat. Elvégre titok az, amiről senki sem tud ;).
Másrészt visszautasítottad őt, a menőt, a csábító-hódítót, súlyosan rongálva az önérzetét. Ő most ezzel a saját lelkét ápolgatja.
Nem szép dolog tőle, és kérlek, ne hibáztasd magad abban, hogy szemet vetett rád.
Ez nem rajtad múlt, neki kellene a lelki gyermekkoron túllépni végre.
Az emberek pedig szeretnek pletykálni, addig sem a saját tyúkszaros életükkel kell törődniük, ami minden este ott vár rájuk, ahol álomra hajtják a fejüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!