Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy egy-két férfi, fiú nem tudja kezelni az elutasítást és neki áll zaklatni az áldozatot, vagy még rpsszabb megpróbálja kicsinálni?
Álhírek, hazugságok terjesztése, hogy bosszút álljon az elutasításért...
Nem tudon megérteni...
Hát mert gondolom nem a szia után egyből küldik el őket határozottan, hanem még akár hónapokig "barátkoznak" velük.
Nőknél ugyanez.
"Hát mert gondolom nem a szia után egyből küldik el őket határozottan, hanem még akár hónapokig "barátkoznak" velük."
Letiltottam is mindenhogyan, nem hogy találkozzak, még vele...
Na ne mond kettes, hogy ez egyedi eset?
Június vége, csak kétszer írogattumk Messengeren, egyszer más maitt. De utána folytin küldte a. Szia, hogy vagy, mizu...
Meg egyéb okok miatt letiltottam. Így egész életre ennyi volt a kommunikációnk...
Úgyhogy nem arról van szó, hogy hülyíteném. Mert a férfiak ezzel mentegetik egymást.
Nagyon kapcsolatfüggő ember...
Plusz próbáltam vele normális lenni, de határozott, úgy tűnt megértette, vagyis eljátszotta
És június vége óta, fél éve semmit nem reagáltál? Se egy like, vagy emoji?
Amúgy nem pasi vagyok, nem akarlak hibáztatni vagy mentegetni ezt a phaszt.
Nem semmit, mondom le is tiltottam, de csak nem száll le rólam...
Két barátnőmnek panaszkodtam el, hogy mi van...
Komolyan, egyáltalán nem vagyok sdmmilyen kapcsolatban vele, komolyan... Nem is volt semmi köztünk.
Volt itt követés, zaklatás minden...
Nagyon nyomorult.
Na, te vagy, akit kocsival kovet a srac, aztan irt a csavo baratnojenek, hogy allitsa le, es fenyegettek, h megvernek?
Mondtuk mar az elozo, 54569 darab kerdesednek, hogy foto, beszelgetest rogzit, print screen a fenyegetesrol, aztan rendorseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!