Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi megpróbálja az anyatejet mikor a felesége szoptat?
az anyatejben azok a tápanyagok vannak, amik a kisbabának elengedhetetlenek... az anyatej nem egyenlő a tehéntejjel, egészen másból áll össze és az íze is más (állítólag)... a tehén tehe a borjúnak jó és minden állat anyateje a saját kicsinyének... vannak persze hasonló állatok, akik szoptathatják más állat kölykét, mert hasonló a testfelépítésük/táplálékuk.... pl a lónak és a tehénnek hasonló vagy a kutyának és a macskának is...
az én párom azt mondta, hogyha babánk lesz, szeretné megkóstolni az anyatejemet...hát, ő tudja, én biztos nem tenném :)
Szia!
A férjemnek eszébe sem jutott megkostólni az anyatejet. Én megszagoltam, és egy cseppet lenyaltam az ujjamról, de nem voltam tőle elragadtatva....de a lényeg, hogy a babámnak izlett.
Mint ahogy az előttem levők is írták, az anyatej a gyereknek van "kitalálva", az ő igényeihez igazodik. A babát az állati fehérjéhez - adott fejlettségi szint elérését követően - szoktatni kell, mert nem tudja megemészteni, lebontani, és így allergiát (esetleg bélfertőzést) válthat ki. Ilyen pl.: a tehéntej (pontosabban a laktóz), a tojás, a hal, illetve az ezekben található fehérje és cukor.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!