Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha minden alkalommal, amikor le akarok szólítani egy nőt, a következő parák és félelmek jönnek elő bennem?
-Mi lesz, ha odamegyek és be fogok égni?
-Mi lesz, ha totál fura, aberrált, hülye helyzet lesz?
-Mi lesz, hogyha jön a 2 tonnás kidobó barátja és lekever nekem egy baromi nagy sallert?
-Mi lesz, ha a lány instant le fog koptatni?
-Mi lesz, ha undok lesz velem?
-Mi lesz, ha látványosan visszautasít?
Soha nem égsz be, legfeljebb te érzed annak.
Mitől lenne fura és aberrált helyzet?
Nézz körül hogy van e barátja a közelben.
Lehet hogy lekoptat de mi rossz van abban, lehet hogy te is lekoptattad volna hamarosan.
Ha undok veled, az őt minősíti nem téged.
Látványisan visszautasít, az is az ő bunkósága, de ekkor már te is rájöttél hogy nem kell neked az a nő. Mond meg ott neki hogy bocs, de mégsem szeretnélek megismerni.
Amúgy meg tök semleges legyél, csak mint barát úgy ismerkedj. Ha érzed hogy bejössz neki, akkor felszedheted.
Ezek a félelmek kb mind normálisak amíg az első 50-100 csajt le nem szólítod. Utána már akkora rutinod lesz, hogy csak az esetleges szekrénméretű barátjától kell tartanod.
Ha folymatosan kilépsz a jelenlegi komfortzónádból (pl. annak ellenére, hogy tele van a gatyád, leszólítasz egy csajt), akkor egy idő után kitolódik a komfortzónád határa.
Én ezt tapasztaltam PUA táborban. A végére már nem volt gond senkit leszólítani, rutinból ment, és nem volt gond az sem, ha visszautasított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!