Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha minden alkalommal, amikor le akarok szólítani egy nőt, a következő parák és félelmek jönnek elő bennem?

Figyelt kérdés

-Mi lesz, ha odamegyek és be fogok égni?

-Mi lesz, ha totál fura, aberrált, hülye helyzet lesz?

-Mi lesz, hogyha jön a 2 tonnás kidobó barátja és lekever nekem egy baromi nagy sallert?

-Mi lesz, ha a lány instant le fog koptatni?

-Mi lesz, ha undok lesz velem?

-Mi lesz, ha látványosan visszautasít?

2019. jún. 19. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Soha nem égsz be, legfeljebb te érzed annak.

Mitől lenne fura és aberrált helyzet?

Nézz körül hogy van e barátja a közelben.

Lehet hogy lekoptat de mi rossz van abban, lehet hogy te is lekoptattad volna hamarosan.

Ha undok veled, az őt minősíti nem téged.

Látványisan visszautasít, az is az ő bunkósága, de ekkor már te is rájöttél hogy nem kell neked az a nő. Mond meg ott neki hogy bocs, de mégsem szeretnélek megismerni.

Amúgy meg tök semleges legyél, csak mint barát úgy ismerkedj. Ha érzed hogy bejössz neki, akkor felszedheted.

2019. jún. 19. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, a sima ember-ember kapcsolatok teremtésében, ilyen jellegű beszélgetésben mennyire vagy jó?
2019. jún. 19. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mintha az én gondolataimat írtad volna ki. Én is mindig így rettegtem az ismerkedéstől, kivéve attól hogy jön a 2 ajtós szekrény csávója, mivel én is az vagyok. De a többi mind igaz rám is. Emiatt nem is volt még soha barátnőm, de mindig kell próbálkozni, sose szabad feladni, és egyszer csak sikerül!
2019. jún. 19. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a félelmek kb mind normálisak amíg az első 50-100 csajt le nem szólítod. Utána már akkora rutinod lesz, hogy csak az esetleges szekrénméretű barátjától kell tartanod.

Ha folymatosan kilépsz a jelenlegi komfortzónádból (pl. annak ellenére, hogy tele van a gatyád, leszólítasz egy csajt), akkor egy idő után kitolódik a komfortzónád határa.

Én ezt tapasztaltam PUA táborban. A végére már nem volt gond senkit leszólítani, rutinból ment, és nem volt gond az sem, ha visszautasított.

2019. jún. 19. 16:19
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Hát gyerekek, most szólítottam le a 45672. csajt. Alakul ez tényleg, most már némileg bátrabb lettem, úgy érzem. Még kb. ugyanennyit megszólítok, és talán el is jutok a bemutatkozásig, meg hogy hol lakok.
2019. jún. 19. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is ezek a gondjaim amit a kérdező ír.Én még mindig nem mertem le szólítani senkit.Kezdem azt hinni ez ellen nem lehet tenni semmit.
2019. jún. 19. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!