Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfi és a szexkapcsolat?
Tehát: igen, nem esélytelen. Hiába mondják,hogy az ápoltság alap, nagyon sok férfinál/nőnél ez mégsem evidens. Egy ápolt, figyelmes, átlagos IQ-s pasi ha van elég bátorsága kezdeményezni és továbbra is szorgalmazni a találkozókat simán találhat szexkapcsolatra egy hasonló nőt.
Nekem (nő vagyok) volt szexkapcsolatom egy minden téren 10-es pasival, de meghódított egy olyan pasi is, aki egyáltalán nem jött be külsőleg, de kitartó volt, kedves, amivel ugyan nem azonnal, de ugyanolyan hatással volt rám mint a másik pasi.Hozzáteszem, Vele nem alakult semmi ,nem törekedtem újabb kapcsolatra, csak példaként hoztam fel,hogy lett volna esélye ha vágyom rá.
"A magyar lakosság kétharmada túlsúlyos vagy elhízott. Egy edzett test nem átlagos. Pont ez az, hogy kell valami plusz, ami kiemel az átlagból :D"
Miről beszélsz, a gyakori népe szerint ilyen egy átlagos ember.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Egyáltalán nem biztos,hogy mindenkinek a tökéletes alkatú, se nem duci, se nem sovány,nők/pasik jönnek be. Vannak akik kifejezetten duci, bögyös,vagy vékony, laposabb nőt keresnek.
Ahogy a nőknek se egyforma az ízlésük. Nekem pl. nem jönnek be a macis pasik, de nagyon sok nőnek igen.
Tehát hogy kinek mi az átlagos, kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!