Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfi és a szexkapcsolat?
Egy átlagos férfi ne akarjon szexkapcsolatot. Ez pont olyan furcsa párosítás, hogy egy gyári melós ne akarjon Porsche-t vezetni, de még BMW-t sem. Ne álmodozzon olyanról amit nem tud elérni.
Igenis egy átlagos férfi próbáljon meg a hűségével, kapcsolat-központúságával meg egyéb emberi értékével nőt fogni, de kukacmatyi ne akarjon már lenni. Arra ott vannak a macsók.
simán esélyes
egyik viszonylag jól kinéző, sovány munkatársamat egy ocsmány arcú, sovány, semmirekellő, ápolatlan, ízléstelen pasi kúrogatja
amúgy meg sok nőnek elég az, ha nagy pofája van egy pasinak és jól eladja magát/vezető beosztásban van, aztán lehet kakastaréja is leopárd mintás inggel, büdös ápolatlan testtel, lesz aki szétteszi a lábát neki
nem mondom, hogy minden nő ilyen, de van aki ilyen
én csak a kérdezőnek válaszoltam, hogy van olyan eset, amikor még az átlag alatti pasi is kap puncit, ennyi
Azért azt megjegyezném, hogy a gyakoris pasik akik átlagosnak gondolják magukat, és sírnak, hogy nem dugnak velük a nők, azok jóóóval átlag alattiak inkább :DD
Ha már itt tartunk, én is láttam 1-2 átlagosnak mondott pasiról itt képet, és 10/5-6 helyett jó a ha 10/2-3 max. 4 pontot kapnának a nők többségétől :D Persze itt a kommentek többsége "nincs veled semmi baj" csak mert nem akarják megbántani.
Rengeteg átlagos fiú ismerősöm feküdt le csinos lánnyal :) Egy jó stílussal, edzéssel simán lehet kompenzálni.
#24: "Rengeteg átlagos fiú ismerősöm feküdt le csinos lánnyal :) Egy jó stílussal, edzéssel simán lehet kompenzálni."
A magyar lakosság kétharmada túlsúlyos vagy elhízott. Egy edzett test nem átlagos. Pont ez az, hogy kell valami plusz, ami kiemel az átlagból :D
En a sorozason annak idejen kiakaszottam az IQ tesztet, azt irtak be, hogy merhetetlen. Tobb kiemelkedo kvalitasom van, pl. 2 azsiai nyelven (es azok nehany dialektusain) beszelek folyekonyan. PADI Divemaster vegzettsegem van.
Es meg nekem sem jott ossze!!!!
Akkor te mit akarsz cicaful?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!