Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinél a legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinél a legrosszabb tulajdonság a félénkség?

Figyelt kérdés
Félénk vagyok és nagyon nem volt még barátnőm. Ismerek egy paranoid skizofrént aki ordibál mindig de mindig voltak barátnői. Ismerek egy nőverő alkeszt neki is mindig volt kapcsolata, aztán egy hazug hűtlen bunkó pasit is ismerek ugyancsak mindig volt nő mellette..
2019. jún. 18. 08:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem az úgynevezett félénkség, hanem a szociális fóbia, és a kapcsolatteremtő készségek szinte teljes hiánya.
2019. jún. 18. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, és ami még fontosabb, hogy az érzelmi intelligenciája a 0-hoz konvergál. Tehát valószínűleg kapcsolatban is a barátnőjének kellene kihúznia belőle minden szót.
2019. jún. 18. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
12: Ez ebben a formában nem igaz. Ezt így nem lehet általánosítani. Egy kapcsolatban azért szerintem egy részük feloldódna, megnyílna. Viszont kapcsolatig eljutni borzalmasan nehéz, egy részüknek lehetetlen. Ahhoz szerencse is kell.
2019. jún. 18. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan kellett volna szocializálódj vagy ha ez nem ment, akkor még idejében fel kellett volna ismerned ezt és még időben változtatni a dolgokon! A középsulis években. Ott erre van 4 teljes év! Hogy 18 éves korodra fel tudj mutatni egy komoly kapcsolatot...

Hogy te mekkora egy kib***tt gyökér vagy... Igen, akinek esetleg 18 éves koráig nem tökéletesen alakult az élete, nem jól illeszkedett be, kipécézték, stb, az szerintem is megérdemli, hogy az élete hátralévő részét magányosan és nyomorultan élje le, hát nem? Sőt, őszintén szólva nem is értem, az ilyet miért nem lövik főbe gyorsan az érettségi előtt.

2019. jún. 18. 18:36
 15/15 anonim ***** válasza:
20%

OFF

@14

Egészen az utolsó 1-2 szóig azt hittem, egy empátiát hírből sem ismerő vadbarom vagy, de bravó, ez az irónia legmagasabb foka, amikor nem tudja eldönteni az ember, hogy az írás komoly, vagy csak orbitális nagy trollkodás a végén csattanóval. Ment egy zöld kéz, imádom ezt a stílust, csak vigyázz, mert nem sokan értik a viccet.

/OFF

2019. jún. 18. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!