Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivel és miért szoktatok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel és miért szoktatok az időjárásról beszélgetni, férfiak? Akit iszonyat untok, azzal, vagy ez nem jelent semmit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel utazás közben néha összefutok, ez már régóta így van, szoktunk dumálgatni, ahogy a településünkre együtt utazunk, de ez nálunk így szokás, semmi különös. Egyszer mondta, hogy tudja, hogy van párom, de amúgy tetszem neki Ez ennyiben maradt. Én három hónapja szakítottam a párommal, amit ő nem tudom, hogy tud-e, - tőlem biztos nem - , és mivel jól eldumálgattunk régen, felmerült benne, hogy ezt folytathatnánk, vagy komolyabbra is fűzhetnénk akár.

Viszont az utóbbi két-három hétben kedves velem, ha találkozunk, de feltűnt nekem, hogy már nem szokott személyes dolgokat kérdezni, mint régen, hanem MINDIG szóba hozza az időjárást, és arról beszél.

Régen ezt nem csinálta.

Közben meg látom, hogy néha les engem, néz, figyel, meg azt is látom, hogy örül neki, ha meglátja, hogy együtt utazunk. Ezekből nem gondolnám, hogy utálna, meg oda is jön hozzám, de ez az időjárás téma??

Mi ez?

Persze lehet, rosszul dekódolok, és a hideg is kirázza tőlem..

Mielőtt bárki azt javasolja, hogy írjak rá így meg úgy, nem, nem használom a közösségi oldalakat csak tanulmányaim vagy munkahelyi ügyeim miatt, beazonosíthatatlan névvel vagyok fenn, nem játszik.

Viszont a való életre tippeket, tanácsokat hálával fogadok, hogy mit is mondjak neki, hogy kiugrasszam a nyulat a bokorból.

Szép estét mindenkinek, és köszi, ha elolvasod, még inkább köszi, ha még írsz is!

2019. jún. 17. 18:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Felmerült benneM.. benneM. elrontottam, nem benne.
2019. jún. 17. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kollégával aki tök profi ebben, mivel ilyen hobbi-meteorológus, viharvadász és villámokat fotóz.
2019. jún. 17. 18:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Hűű, na vele én is szívesen beszélgetnék, ez nagyon érdekesnek hangzik, de ő szaki... :-))
2019. jún. 17. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem jelent. Azzal is beszélek róla, aki egyáltalán nem érdekel, meg azzal is, aki igen. Már ha releváns a téma.

Válaszolva a tényleges kérdésedre, egyszerűen újságold el neki, hogy szakítottál a pároddal, valahogy hozd szóba. Korábban is ő maga mutatta ki a vonzalmát, lehet hogy fogná a jelet és most is felhozná.

2019. jún. 17. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
67%

1. Tetszel neki.

2. Nem tudja, hogy nincs pasid.

3. Ezért visszafogja magát, és személyes témák helyett semleges dolgokról (időjárás) beszélget.

Beszélgetés közben két zivatarfelhő meg hőmérséklet-ingadozás között nyugodtan megemlítheted, hogy épp tegnap szerettél volna elmenni ide vagy oda, de mióta szakítottál, alig mozdultál ki otthonról.

(Persze most jön a sok besavanyodott gyk-s madám, akik jól lepontoznak, mert szerintük elmondani, hogy szakítottál, már "felajánlkozás" meg "kezdeményezés"... :D De ők csak üljenek otthon magányosan, várva, hogy a pasi gondolatolvasóvá képzi magát, és az alfahullámaikból kitalálja a vágyaikat. :D )

2019. jún. 17. 18:11
 6/11 A kérdező kommentje:
nem, köszi nagyon-nagyon hasznos voltál! Köszönöm!
2019. jún. 17. 18:13
 7/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
74%
Sokan azt gondolják az időjárásról mint beszélhető témakörről, hogy egy tök neutrális, tartalmatlan téma, s csak unaloműzésként dumálhat erről valaki, mert egyéb mondanivalója sincs, holott aki érdeklődik a meteorológia iránt, az pontosan tisztában van vele, hogy szupercellákat követni radaron, izobár-, szél-, hő- és műholdképeket böngészni, villámokat, feláramlásokat, downburstöket, porördögöket fotózni, felhőtípusokat, légkörrétegeket tanulmányozni, s ezekről beszélni óriási élmény.
2019. jún. 17. 18:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Na, te is levitézlett meteorológus, vagy geográfus, vagy térképész vagy, Leg..??
2019. jún. 17. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút bárkivel, bármikor. Ez a legáltalánosabb téma, amit a piactól a munkahelyig mindig mindenkivel elő lehet venni, hiszen mindenkit érint.
2019. jún. 17. 18:41
 10/11 Rockarc ***** válasza:

Az idojaras tipikusan bemelegito tema szokott lenni. Vannak fokozatok a beszelgetesben, attol fugg milyen melysegben ismeritek egymast. Ha nem nyit a komolyabb temak fele, az a tavolsagtartas esete. Mivel a multkor leszerelted, ezert ez tudatos lehet.

2 dolgot tehetsz, valahogy elsutod, hogy egyedul vagy, egy artatlan "most mar senki nem kiser engem haza" szoveg menten (erre tuti ugrani fog), vagy pedig te kezded feldobalni a melyebb temakat es varod, hogy reagaljon, de elobb utobb valahogy csak kene szolni neki, hogy zold a lampa.

43F

2019. jún. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!