Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti pasik miért a műnökre buktok közben azt hangoztatjátok hogy a természetességet kedvelitek?
Miért van az, hogy a pasik előbb felfigyelnek egy ilyen típusú nőre
mint egy ilyen típusúra
Ahány pasit hallottam, mind azt mondta még a sminket, rúzst se bírja egy nőn, akkor hogy lehet sokan mégis buknak ezekre a gumi szájú, gumi csöcsű, agyon vakolt szolizott pláza cicákra?
Miért ők szerepelnek minden férfi magazinban?
Utóbbi nő akiről belinkeltem képet, nincs is nagyon kisminkelve, természetes szépség, mi baj van vele?
Akkor nem tudom kérdező. Én szeretem a természetességet, visszafogott sminkkel, ha az alkalom vagy helyszín ezt indokolja, de nem tudom értékelni, ha valaki 0/24-ben a hét minden napján ki van kenve.
32/f
A képek szerintem nem szemléltetik jól mindazt amire célzol.
Illetve a te szemeddel lehetséges, hogy megfelelőnek tűnnek, de férfi szemmel ez másként van.
A "szupernormális" jegyek vonzzák a tekintetet. A vörös rúzs pl evolúciós okból vonzza a férfi tekintetét, és kelti fel vonzalmát.
Egyébként meg ne vedd támadásnak.. de az is elfordulhat, hogy te csak azokkal a férfiakkal jutsz el ilyen jellegű témákban akik meg akarnak felelni a nők véleményének, vagy akik nem akarnak ellentmondani neked.
Nekem bejön a smink, és tetszik az igényes női "műiesség" is, mert van egyfajta tökéletességre való törekvés az "műiesítés" mögött.
A tökéleteshez, és a szimmetrikushoz való vonzalmat pedig azt hiszem nem kell sokáig magyarázni, gondolj csak bele, egy szép, fényes kerek almába vagy egy sápadtabba harapnál szívesebben bele?:)
''Ha nem a lakótelepi, harmincéves BMW-vel furikázó, fukszcsörgető rajoskodók közül válogatnád a férfi ismerőseidet, akkor talán észrevennéd, hogy a legtöbb férfinek TÉNYLEG a második csaj jön be.''
Bárcsak igaza lenne #4-nek, és csak az ilyen fajta pasik buknának rájuk..
Sajnos nem egynél láttam, és voltak köztük teljesen normálisnak kinézőek, nem éppen gazdagok, átlagos kinézetűek és átlagos anyagi helyzetűek is.
A második nem éppen túlsminkelt, nem tudom mitől lenne az, ki sincs rúzsozva, sem szemfesték. Főleg elsőhöz képest semmi a sminkmennyisége....
Azért a pasik nagy része, ti se utasítanátok vissza az elsőt, ha ajánlatot tenne nektek...
Aha, te jobban tudod, kérdező, hogy nekünk ki jön be jobban, mint mi magunk...
Egyértelmű, hogy csak provokálni akarsz így vasárnap este.
A másik az, nemcsak az életben látom sajnos, de itt gyakorin is annyian írták kommentekben pasik, mennyire bejönnek nekik és szeretik a pláza cicákat.
Két kategóriára osztották a nőket, agyon szolizott sminkelt műtött pláza cicákra, és ''átlagosakra''.
Ja, mert aki nem úgy néz ki (szerintük), mint az első képen lévő, az csak átlagos lehet....Anélkül nekik nem lenne szép.
Azt is írták többen pasik közül, szerintük az ilyen nők (mint aki az első képen van) igényesek, és adnak magukra.
Ja, aki nem szolizik, hord műkörmöt, póthajat, vakolja agyon magát és nincs szét műtve, az nekik igénytelen és nem ad magára. :-D
Véletlenül se az igényes, aki pl. nem hagyja magát elhízni, és ápolt, jól öltözött.
Persze nem általánosítok, de sztem legtöbbnek az első képen lévő nő jön be, ritka akinek a második, még ritkább aki őszintén is gondolja.....
Te valamit nagyon benézel...de tökmindegy úgysem lehet meggyőzni.
A kedves szép nőket szeretjük. Tudod te milyen az? Mert úgy látom nem.
Van egy srác, akinek nagyon bejöttem. Mindig sminkben, kiöltözve látott, olyan alkalmakkor taliztunk.
Amikor végül lefeküdtünk, kiderült, hogy a természetes, smink nélküli nők jönnek be neki, én is jobban bejövök neki smink nélkül.
Nem tudom, hogy mi lehetett a fejében.
Jól van, mielőtt bárki rosszat gondolna rólam, akkor valaki linkeljen nekem olyan nőt, aki nektek vagy szerintetek a legtöbb pasinak bejön.
Milyen számotokra a szép, kedves lány?
Kíváncsi vagyok, érdekel, ha szerintetek tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!