Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös a vonzalom egy fiatal nővel akivel ugyan ott dolgozunk de semmi közös nincs bennünk. Hogyan tovább?
Vagy egy velem egykorú nő (24) a munkahelyen és 100%-ig megvagyok győződve róla, hogy tetszünk egymásnak. Eddig nagyon nem is beszélgettünk, facen felkerestem mert érdekelt, hogy van e barátja (nincs) de látom, hogy semmi közös vonásunk,érdeklődési körünk sincs. Én egy kicsit introvertált, könyvmoly vagyok míg ő meg imád a barátaival sétálgatni meg kirándulni, vásárolni.
Azon kívül, hogy szexuálisan vonzódom hozzá igazából semmi különöset nem érzek.
Szoktam nézni, hogy mikor jön dolgozni mert kb mindig ugyan akkor jön be meg olykor olykor facen megnézem van e kint új képe vagy valami. (lehet ez egy kicsit furcsa...)
Rengetegszer szemezgetünk amúgy és nem egyszer rajta kaptuk a másikat, hogy bámuljuk egymást amikor azt hisszük, hogy a másik nem figyel.
Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek... Semmi nincs ami közös téma lenne és eltudnánk róla beszélgetni. Az életvitelünk is teljesen más.
Másrészről meg attól tartok, hogy nem leszek elég jó neki amint megismerne. Nem nézek ki rosszul de nem is vagyok kimondottan jóképű, felesleg is van rajtam hastájon amit le kéne adnom és kicsit szégyenlem... olyan sok dolog van rajtam ami szerintem másoknak taszító tud lenni...
Ne légy már ilyen merev. Hívd meg egy italra, vagy egy kávéra, nem randi, csak mint kollégák. Istenem..
Nem is ismered szegényt, valakinek a FB-jából megítélni, hogy milyen ember...
Ne már..
Én pl. még a képemet sem teszem ki, akkor én bűnöző vagyok a szemedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!