Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miért nem használják ki társkeresőn a bemutatkozás szabad szavas szöveges részét?
Rengetegen írnak csak annyit, hogy: "nem tudok ide mit írni", "ismerj meg", "ha kíváncsi vagy rám, írj". Olyan oldalakon is, ahol elég sokat lehetne írni arra a részre, tehát nincs minimálisra korlátozva a mező. Ez pont egy olyan rész lehetne (a képek mellett), ahol adhat az ember valami kapaszkodót a többi társkeresőnek, akik megnézik az adatlapját, de sokan nem élnek ezzel, és egy rosszul pozícionált vagy alig kivehető fotó és a táblázatos adatok alapján várják a csodát, hogy valaki majd ír rájuk, de ennyiből nem túl egyszerű elindítani egy beszélgetést.
Feltételezem, nők között is vannak ilyenek, én a férfiak adatlapját nézem, így ezeket látom.
-Azért, mert a legtöbb ember nem volvassa el a bemutatkozást...akkor se, ha csak pár mondat az egész.
Beleunnak, és inkább nem írnak semmit.
-Nem tud mit írni magáról.
Nincs sok érdeklődési köre, hobbija, unalmas az élete. Valószínűleg a legtartalmasabb beszélgetés is ilyen "hello szija ismizünk/ mizu" lesz az ilyennel. Unalmas emberek.
-Nem ír semmit, nem pazarolja rá az idejét, mert csak szex kapcsolatot keres.
Inkább üzenetekkel bombáz minden női tagot.
- lusta / kényelmes (várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, de semmi plusz energiát nem feccölne bele)
- nem ismeri magát eléggé
- túl buta ahhoz, hogy összeszedett szöveget tudjon írni
- borzalmasan unalmas személyiség, aki semmi figyelemre méltót nem tud megosztani magáról
Hát én ezek közül ezek se vagyok, amit leírtatok.
De inkább tényleg beszélgetni szeretek, nem tudatni magamról idegenekkel akármit. Jó, már nem is társkeresőzöm, meg fb-on sincs képem. LEhet, ők is pont ilyesmi személyiségek, de adnak egy esélyt.
Más részük meg lehet olyan, amit leírtatok...
7: Ha ezek egyike sem jó, kíváncsi vagyok, Te mit írnál és hogyan "vezetnéd" a beszélgetést egy vadidegennel, akit csak (sok esetben 1 darab) képen látsz? Hogyan kellene? Taníts mester! :D
Ha kép alapján írod, hogy "milyen jól áll neked a fekete ruha" az ugyanolyan béna, mint amiket felsoroltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!