Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megutált vagy mi ez a furcsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutált vagy mi ez a furcsa viselkedés?

Figyelt kérdés

Családi vállalkozás miatt szoktam menni egy beszerző helyre. Ott az egyik sráccal régen dumálgattunk, nevetgéltünk, mondta, hogy tetszem neki, de én mondtam, hogy gyors a tempója, és hogy ismerkedésben vagyok. Azóta eltelt már egy év. Egy ideje a párommal szoktam menni, segít nekem a nehezebb termékekkel. Ez a srác pedig nagyon fura. Normális a párommal, de nekem néha nem is köszön, és ami a leginkább rossz, hogy NEM NÉZ RÁM. Nagyon gyorsan elintézi, amit kell, de sosem bohóckodik már. És múltkor egyedül mentem, és elkezdett magyarázkodni nekem, mikor behívott egy sötét pici helyiségbe valami miatt, hogy csak azért menjünk be, mert még nem hozta elő a ....-ot. A lényeg, hogy magyarázkodott azért, mert a munkát végeztük együtt. Nem tudom ezt visszaadni, de nekem annyira furcsa ez az egész viselkedés. Ez a magyarázkodás, hogy nem néz rám, és hogy mindig siet, néha még csak nem is köszön..

Lehet, hogy kívülről ez egyértelmű, akkor írjátok meg, mi ez, de nekem csak furcsa változás..

Köszi

2019. jún. 13. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Most sajnálnunk kellene téged? :))
2019. jún. 14. 23:05
 12/13 A kérdező kommentje:
Írd meg nekem privibe!
2019. jún. 17. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszönnia azért nem ártana, ha csalódott is!
2019. szept. 1. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!