Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megtetszett egy munkatársam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy munkatársam, de az elkezdett a pasiügyeimről kérdezgetni?

Figyelt kérdés

Új srác jött hozzánk az irodába, kicsit alacsony (175 körüli) de nagyon helyes és vicces. Elhívott már többször kávézni ebédszünetben, de nem lépett semmit. Tetszem neki ez biztos, de hiába adok jeleket. Ma azt mondta, hogy szégyen, hogy egy ilyen jó csajnak mint én nincs senkije és ő egy magas, kisportolt, jóképű focistást tudna elképzelni mellettem! Hát köpni-nyelni nem tudtam, mondtam hogy a focisták átlag iq szintjénél azért feljebb keresnék, kb olyat aki hasonló munkakörben dolgozik (mint ő). Eléggé megsértett, hogy ezt nézi ki belőlem. Miért viselkedik így, miért nem mer bepróbálkozni nálam ha szabad az út, csomó lehetősége lenne? Ha elhívott volna simán elmentem volna vele hétvégén a Balatonra, mert panaszkodott, hogy egyedül megy le. Miért ekkora nyúlbéla? Már elmúltunk 30 évesek, nem kellenek a kötelező körök, meg nem is értem miért képzeli hogy valami űbermacsó sztárfocistára lenne igényem? Ha nem lép hamar, leépítem, pedig nagyon rendben van a srác amúgy. 1 komoly párkapcsolata volt eddig, ami 10 évig tartott (nem lehetett nekik gyerekük, ezért mentek szét) meg néhány alkalmi, szóval komoly ember nem ilyen csajozgatós-haverozós.

Valami tanács, ötlet?

2019. jún. 13. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az a felháborító,ahogy hatalmas önbizalommal nyilatkozol az egészről,meg hogy mi az hogy még nem hívott el sehova.Hát ez kész katasztrófa.Mint valami kis hercegnő,és még le is nyùlbêlázod.

Az pedig,hogy focistát képzel el melléd azzal kb.annyit akart mondani,hogy egy jó külsejű menő férfi illik hozzád.Sztem ő nem gondolta tùl ezt a példát,és azt hogy iq betyár illik hozzád.

2019. jún. 13. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
De az ilyen megnyilvánulásaid miatt nem kezdett ki veled,vagy nem hívott el sehova.Jobb is(11)
2019. jún. 13. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Le kellene szállni a magas lóról az IQd mellé a béka segge alá.
2019. jún. 13. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!