Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik az egyik munkatársam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik munkatársam, de nem tudom mit tegyek. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok, még soha nem volt barátnőm... A lány aki tetszik 18 éves és nagyon gyönyörű én meg.. inkább nem is részletezem.. a lényeg hogy a csajszi most szingli de bármikor össze jöhet bárkivel mert naponta számtalan pasi próbálkozik nála... én mit tegyek hogy egyáltalán észre vegyen mint férfit? Ekkora konkurencia ellen esélyem sincs, főleg hogy nem is vagyok egy jóképű gyerek...
2016. okt. 18. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A negatív hozzáállásod miatt inkább felejtsd is el az egészet. Hogy lehet valaki ilyen betegesen pesszimista?

Egyébként már feltalálták a kommunikációt ha nem tudnád.

2016. okt. 18. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Munkatársad! A legegyszerűbb egy Munkatársad összejönni. Egyből van közös téma. Kezdj el vele beszélgetni, keresd a társaságát és legyél már optimista, mert ha ennyire pesszimista vagy az az első pillanatban le fog esni a lánynak és elvágod magad nála egy életre.
2016. okt. 18. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked is csak a külső miatt kell. Lényegtelen, ha belülről szar is, a férfiaknak az nem számít.
2016. okt. 18. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem szingli.. de mind1 is amúgy sem volt nála esélyem.. neki a jóképű gazdag férfiak jönnek be... de mondjuk ehhez már hozzá szokhattam volna az összes csaj ilyen.. csak az számít nekik hogy pénzes legyél meg jóképű...
2016. nov. 19. 20:56
 5/5 Mónikk0333 válasza:
Nem minden lány úgyan olyan csak te vagy pesszimista f@sz! 🤔
2021. máj. 9. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!