Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy munkatársam, de az elkezdett a pasiügyeimről kérdezgetni?
Új srác jött hozzánk az irodába, kicsit alacsony (175 körüli) de nagyon helyes és vicces. Elhívott már többször kávézni ebédszünetben, de nem lépett semmit. Tetszem neki ez biztos, de hiába adok jeleket. Ma azt mondta, hogy szégyen, hogy egy ilyen jó csajnak mint én nincs senkije és ő egy magas, kisportolt, jóképű focistást tudna elképzelni mellettem! Hát köpni-nyelni nem tudtam, mondtam hogy a focisták átlag iq szintjénél azért feljebb keresnék, kb olyat aki hasonló munkakörben dolgozik (mint ő). Eléggé megsértett, hogy ezt nézi ki belőlem. Miért viselkedik így, miért nem mer bepróbálkozni nálam ha szabad az út, csomó lehetősége lenne? Ha elhívott volna simán elmentem volna vele hétvégén a Balatonra, mert panaszkodott, hogy egyedül megy le. Miért ekkora nyúlbéla? Már elmúltunk 30 évesek, nem kellenek a kötelező körök, meg nem is értem miért képzeli hogy valami űbermacsó sztárfocistára lenne igényem? Ha nem lép hamar, leépítem, pedig nagyon rendben van a srác amúgy. 1 komoly párkapcsolata volt eddig, ami 10 évig tartott (nem lehetett nekik gyerekük, ezért mentek szét) meg néhány alkalmi, szóval komoly ember nem ilyen csajozgatós-haverozós.
Valami tanács, ötlet?
És te mért vagy olyan nyúlbéla, hogy nem lépsz? Hasonló korosztályú vagyok, mint ti, nem kellene a középkorban élni. Ha akarsz valamit tőle, léphetsz te is...
Egyébként meg szerencsétlen talán csak arra célzott, hogy jó a tested, és egy helyes srác állna jól melletted, esetleg csak le akarta szűrni a reakciódból, hogy mennyire fontos neked a magasság, lenne-e esélye, stb. Ezen megsértődni röhejes dolog.
Kicsit alacsony... Bmeg, a nok atlag magassaga 165 centi, hol alacsony egy ennel 10 centivel magasabb ferfi?
Az otletem az, hogy fel kene noni, mert ez a nyavalygas a tinilanyok szintje.
Lehet, hogy itt te lettél leépítve.
32/f
Több oka is lehet, hogy nem kezdeményez nálad. Lehet, hogy mégse jössz be neki, csak te látod így. Az is lehet, hogy elvből (vagy félelemből) nem akar munkahelyi kapcsolatba kezdeni. Az is lehet, hogy tényleg bejössz neki, de ő komolyan azt hiszi, hogy hozzád egy macsó focista illik, neki meg esélye sincs, ezért fölöslegesen nem égeti magát. Vagy ugyan bejössz neki mint nő, de úgy látja, hogy nem illik össze a személyiségetek, ezért inkább nem próbálkozik - Mást mond a szíve és az esze, és az esze erősebb most.
De ha neked tetszik, akkor tényleg nem kellenek a kötelező körök, meg a játszmázás, hogy csak ő kezdeményezhet. Ha akarsz tőle valamit, ne jeleket adj, amit talán észre sem vesz, hanem tedd egyértelművé a helyzetet. Aztán majd kiderül, hogy most akkor ki hányadán áll.
Hadd osszam meg egy saját példám. Nem is annyira párkapcsolat téma, akár az is lehetne, de nem az. :) Van egy hölgy ismerősöm, akivel nagyon jó munkakapcsolatunk van, az utóbbi időben inkább már-már barátinak mondanám. Nekem a kezdetektől fogva tetszik mint nő, nagyon csinos, pont az esetem külsőre. De a munkakapcsolatra való tekintettel soha nem kezdeményeztem nála, nem akarom elrontani, ha esetleg nem jönne össze. (házi nyúlra nem lövünk szabály) Aztán idővel sokat beszélgettünk sok mindenről, kiderült hogy van sok közös hobbink. Én sose hívtam őt sehova, még egy kávéra sem. De akárhányszor szóba került valami szabadidős dolog, mindig ő mondta, hogy legközelebb mindenképpen szóljak, jön ő is. Olyan is volt, hogy ő ment valahová, és szólt, menjek vele. Kedves, aranyos, szimpatikus nő, ahogy egyre jobban megismerem, párkapcsolatot is simán el tudnék vele képzelni a magam részéről. De több okból sem próbálkozom nála: A legfontosabb talán a munkakapcsolat, ezt nem akarom kockáztatni. Másik dolog, hogy szerintem ismerem már annyira, hogy tudjam, nem én vagyok az esete, nem engem keres. Akkor meg minek próbálkozni fölöslegesen? Harmadik dolog, hogy nyilván senki sem tökéletes, tudok róla egy csomó dolgot, ami miatt nem biztos hogy belemennék egy párkapcsolatba. DE! Ha ő kezdeményezne, és "letámadna", akkor lehet nagy ívben dobnám az elveimet, hogy "házi nyúlra nem lövünk", meg hogy kinek mi az eset, meg mik a kockázatok. Szóval a tanulság, ha tetszik neked, akarsz tőle valamit, akkor kezdeményezz. Ha te is bejössz neki, nem fog nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!