Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mégis a személyiség számít vagy csak baromi mázlija volt a kollégámnak?
CBAba dolgozok mint biztonsági őr. Van egy kollégám aki árukat pakol eléggé punnyadt teste van és valami bőrbetegsége is lehet mert nagyon csúnya az arcbőre.
Tegnap jött érte a párja és nem akartuk elhinni egy nagyon vonzó csinos mosolygós szép 26 év körüli lány volt, aki odarohant átölelte, csókolta ezt a kollégámat, valahogy érezni lehetett hogy tényleg szereti ez a nő
Itt már több nő (köztük én is) kifejtette, hogy a szerencsés külső megfelelő, vonzó személyiség hiányában semmi. A vonzó személyiség viszont ellensúlyozza a kevésbé szerencsés külsőt.
Példának a rendkívül jóképű, volt pasimat tudom felhozni, aki miatt minden barátnőm irigykedett, mert tényleg nagyon vonzó volt a külseje, de olyan idegesítő volt a favicceivel, hogy nagyon hamar az agyamra ment. Míg a férjem, aki kb. a kollégáddal lehet külsőre "egy szinten", soha nem idegesített, imádok vele lenni.
Azzal szokott gond lenni, hogy valaki kevésbé szerencsés külsővel rendelkezik és mellé még a személyisége sem vonzó.
Nem tudsz róluk semmit.
Nekem is van csúnya, és csóró ismerősöm, akinek csinos a párja. De erős kompromisszum mindkét részről a kapcsolat. A nőnek már 21 évesen 3 gyereke van, 3 apától. Az életben nem dolgozott, és nem is szeretne, inkább nyomorog. Életbevágóan szüksége van egy eltartóra. A pasi ezt bevállalta. De szenved, mert nincs szex, utálják a nő gyerekei, és nincs szíve utcára tenni őket.
A nő csalja, kb. a fél tinder átment rajta. A férfi iszik és neha elmegy hazafele egy kis kitérőre egy útszéli prostihoz.
Persze a facen meg kifele hatalmas a szerelem, örökké együtt, true love, meg minden.
Nos nem tudom mitől van de én spec teljesen átlagos voltam sportot tévében se néztem nemhogy csinálni és így heti 1 barátnőt összeszedni nem volt feladat .
Persze én már 6 éve családapa vagyok nem tudom mi változott azóta de szerintem most se lehet igazán más mint pár éve.
Mi a magyarázata ennek?
Nem facebookon vagy más fajta közösségi oldalakon élték az életüket , így semelyikükre nem hatottak ez a szennyek, ami megannyi jó ember lelkét is ki fordítják. Nézhetünk mi nyominak mást , de nem tudhatjuk emberileg mennyivel több van benne mint bennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!