Lehetséges, hogy valaki fizikálisan nagyon erős (akár versenyszinten sportol) legyen, de személyiségre mégis nagyon gyenge jellem, határozatlan és 0 önbizalma legyen?
A gyenge jellem nem egyenlő a határozatlansággal és az önbizalomhiánnyal. Gyenge jellem aki aljas, sunyi, sz@..kavaró.
A kérdésre válaszolva lehet erős valaki egyben és önbizalomhiányos. Legjobb példa az Ikrek című filmben Schwarzenegger karaktere.
Én gyenge jellemnek inkább azokat nevezném, akik úgy próbàlnak meg érvényesülni, hogy másokat lehúznak, nem èrtékelik az embertársaikat.
Itt egy kép, ami szemlélteti, hogy csak azt látják az emberek, ami a felszínen van:
Szia. A gyenge jellem nem függ össze az önértékelési gondokkal.
Viszont, hogy a kérdésedre válaszoljak, igen. Lehetséges, hogy valaki rendszeresen sportoljon, mégis teljesen önbizalomhiányos legyen.
Én 6 évet táncoltam versenyszerűen és mégis egy teljesen önbizalomhiányos, határozatlan lány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!