Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy férfi fél a határozott nőktől?
Azt jelenti, hogy nincs önbizalma.
A határozott nők többsége meg egyébként egy álarcot vesz fel, valójában gyenge nő, aki rászorul egy férfi védelmére.
Én még olyan határozott nővel nem találkoztam, aki a szó szoros értelmében ki tudott volna állni magáért. Akkor kiállt, amikor egy gyenge jellemű pasival volt dolga. De amikor egy domináns pasival került szembe, akkor már nem olyan nagy a szája.
Nemrég volt egy élményem egy ótvar, szájbakúrelt ringyóval, aki nagyon határozottnak látszott, de amikor aztán megmutattam neki, hogy ki a férfi, azt csinálta, hogy egy másik pasi mögé bújt, aki elkezdett durrogni, hogy ha a csajnak bármi baja lesz, akkor majd ő így meg úgy.
Nem határozottak ezek hidd el. Dominánsnak kell lenni, és akkor ugyanúgy megfutamodnak a gyávák.
Dehogy félnek. Inkább nem akarnak egy önző, nagyszájú, uralkodni akaró nő mellett szenvedni. Vagy nem a kemény és rideg karrieristát keresik egy nőben, annyira nem mazochisták. Akármennyire is modern a világ (inkább úgy fogalmazok hogy konzumidióta), egy nő ismérvei a kedvesség és a melegség.
Borsózik a hátam az uralkodó típusú nőktől, inkább leélném az életem egyedül. Nincs önbizalmam? Dehogy nincs, csak az energiáimat nem szeretném egy örökös, soha véget nem érő hatalmi játszmákra pazarolni. Azt meg végképp nem, hogy verbálisan a földbe döngöljem, letörjem a szarvait, majd kinyissam az ajtót...
a "fél" szót helyettesítsük a "háta közepére sem kívánja" kifejezéssel.
Szerintem nem a határozott nőktől félnek, hanem a náluk okosabbaktól vagy sikeresebbektől. Mert az ilyen nők mellett em automatikusan dominánsak, gyenge teljesítménnyel, hanem kicsit ki kellene lépni a komfort zónából, az meg ugye nem megy és nem kényelmes.
A határozottság szerintem önmagában nem sokat jelent. Miben határozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!