Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent, ha egy férfi fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi fél a határozott nőktől?

Figyelt kérdés
2019. jún. 12. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Ezt a "fél" szöveget szerintem a feministák találták ki. Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a férfi százezer évekig védő, oltalmazó szerepben volt. Most egy határozott nőnek nincs ilyesmire szüksége, nem kell pátyolgatni. És a férfi génjei azt fogják mondani, hogy mit adhatok én ennek, mi értelme párba állni vele?
2019. jún. 12. 19:53
 2/14 anonim ***** válasza:
14%

Azt jelenti, hogy nincs önbizalma.

A határozott nők többsége meg egyébként egy álarcot vesz fel, valójában gyenge nő, aki rászorul egy férfi védelmére.

Én még olyan határozott nővel nem találkoztam, aki a szó szoros értelmében ki tudott volna állni magáért. Akkor kiállt, amikor egy gyenge jellemű pasival volt dolga. De amikor egy domináns pasival került szembe, akkor már nem olyan nagy a szája.

Nemrég volt egy élményem egy ótvar, szájbakúrelt ringyóval, aki nagyon határozottnak látszott, de amikor aztán megmutattam neki, hogy ki a férfi, azt csinálta, hogy egy másik pasi mögé bújt, aki elkezdett durrogni, hogy ha a csajnak bármi baja lesz, akkor majd ő így meg úgy.

Nem határozottak ezek hidd el. Dominánsnak kell lenni, és akkor ugyanúgy megfutamodnak a gyávák.

2019. jún. 12. 19:59
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Ezzel nyugtatják magukat a nagy pofájú, elviselhetetlen nők.
2019. jún. 12. 20:01
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy az 1. válaszoló írja. Semmi köze ennek a félelemhez, egyszerű félreértés. Sok nő esetében a "határozott vagyok és félnek tőlem a férfiak" valójában azt jelenti, hogy ő akar egy személyben dönteni az őt (és így a vele kapcsolatban levő férfit) érintő dolgokban, mindent ő akar irányítani. Ilyenkor a férfiak nem félelmet éreznek, hanem pont hogy nem éreznek valamit. Ez a valami pedig a vonzalom. Ennek hiányában meg kerülik a nőt, amit ő tévesen félelemnek vél.
2019. jún. 12. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
Kíváncsi lennék, hogy a 4-es válaszoló kommentjét hogy magyarázzák ki a nők.
2019. jún. 12. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

Dehogy félnek. Inkább nem akarnak egy önző, nagyszájú, uralkodni akaró nő mellett szenvedni. Vagy nem a kemény és rideg karrieristát keresik egy nőben, annyira nem mazochisták. Akármennyire is modern a világ (inkább úgy fogalmazok hogy konzumidióta), egy nő ismérvei a kedvesség és a melegség.

Borsózik a hátam az uralkodó típusú nőktől, inkább leélném az életem egyedül. Nincs önbizalmam? Dehogy nincs, csak az energiáimat nem szeretném egy örökös, soha véget nem érő hatalmi játszmákra pazarolni. Azt meg végképp nem, hogy verbálisan a földbe döngöljem, letörjem a szarvait, majd kinyissam az ajtót...

a "fél" szót helyettesítsük a "háta közepére sem kívánja" kifejezéssel.

2019. jún. 12. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem a határozott nőktől félnek, hanem a náluk okosabbaktól vagy sikeresebbektől. Mert az ilyen nők mellett em automatikusan dominánsak, gyenge teljesítménnyel, hanem kicsit ki kellene lépni a komfort zónából, az meg ugye nem megy és nem kényelmes.

A határozottság szerintem önmagában nem sokat jelent. Miben határozott?

2019. jún. 12. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:
8%
A nők egy része valóban sikeresebb, hiszen fog magának egy gazdag pasit, de hogy okosabb lenne, az már eléggé kétséges. Általában a legkönnyebb egyetemi karokon végeznek, (aki bejut oda) ahol nem sokat kell gondolkodni, csak magolni. Olyan nőt ritkán látni, aki mondjuk le tud vezetni a fizikában egy bonyolult egyenletet, szóval nem hinném, hogy okosabbak lennének. A szakmájukon kívül az összes lexikális tudás kiment a fejükből rendszerint az érettségi tételek elfelejtésével együtt.
2019. jún. 12. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:
4%
Végre egy jó topic! Amúgy a kettes számú válaszoló megmondta a tutit. Abszolút egyetértek vele.
2019. jún. 12. 20:49
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Engem speciel pont nem érdekel mennyire okos egy nő, ne legyen teljesen buta és kész. Ez megint nem a félelemről szól, buta és okos embernek semmi keresni valója egymás mellett, tök mindegy milyen felállásban.
2019. jún. 12. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!