Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a kövér emberek hogyan tudnak jó párkapcsolatot kialakítani?
"Ki érti ezt? Azt hiszem rossz világba születtem."
Nem. Csak te magad vagy a beteg. Normális ember után érdeklődj! És akkor normális reakciókat, szeretetet, boldogságot fogsz kapni. De amíg a szerencsétleneket hajszolod beteges módon magad is azzá válsz...
#73%
"20 kiló plusszal miért gondolod magad rossznak"
Egyáltalán nem gondolom magamat rossznak. Se jobbnak, se rosszabbnak nem érzem magamat másoknál. Csak éppen zéró pozitív megerősítés mellett nehéz elhinni, hogy tényleg érek is valamit és hogy kellek valakinek.
"egyrészt akát 3 hónap alatt nyoma sincs, ha te is akarod"
Kb. ennyi ideje fogyókúrázok. Ennyi idő alatt 2,5 kilót híztam. :D Mondom, engem különösebben nem érdekel, egyetlen dolog zavar: hogy azonnal fintorogva fordulnak el tőlem a nők.
"másrészt ez nem akkora felesleg ami miatt homokba kell dugnod a fejed a férfi 100 kg fölött kezdődik."
Szuper! Akkor már két definíció szerint sem vagyok férfi! :D El vagyok hízva annyira, hogy már ne legyek az, de még nem vagyok annyira kövér, hogy mégse legyek férfi. Ejj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!