Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a kövér emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kövér emberek hogyan tudnak jó párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
A nőknek vagy a férfiaknak nehezebb így teljes életet élniük lelki és szexuális téren?
2019. jún. 11. 15:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Ismerek mackós pasit, aki magas, de van rajta felesleg, viszont nagyon jóképű, és egy igazi ölelgetős apamaci, a felesége vékony, és imádja. Ehhez hozzátartozik, hogy baromi jópofa alak, a baráti társaságunk lelke.
2019. jún. 19. 11:10
 12/17 anonim ***** válasza:

"Ki érti ezt? Azt hiszem rossz világba születtem."

Nem. Csak te magad vagy a beteg. Normális ember után érdeklődj! És akkor normális reakciókat, szeretetet, boldogságot fogsz kapni. De amíg a szerencsétleneket hajszolod beteges módon magad is azzá válsz...

2019. jún. 19. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy átlagos vagy 20-30 kg felesleggel rendelkező férfi mitől lenne nem normális, vagy a látványa mitől lenne gáz? Ahogy sok pasikanak a nagy mell tetszik miért ne tetszhetne egy jobb nőnek egy formás kis plüssmaci? Nem mindenkinek bájgúnár kell.
2019. jún. 19. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:

#73%

"20 kiló plusszal miért gondolod magad rossznak"

Egyáltalán nem gondolom magamat rossznak. Se jobbnak, se rosszabbnak nem érzem magamat másoknál. Csak éppen zéró pozitív megerősítés mellett nehéz elhinni, hogy tényleg érek is valamit és hogy kellek valakinek.

"egyrészt akát 3 hónap alatt nyoma sincs, ha te is akarod"

Kb. ennyi ideje fogyókúrázok. Ennyi idő alatt 2,5 kilót híztam. :D Mondom, engem különösebben nem érdekel, egyetlen dolog zavar: hogy azonnal fintorogva fordulnak el tőlem a nők.

"másrészt ez nem akkora felesleg ami miatt homokba kell dugnod a fejed a férfi 100 kg fölött kezdődik."

Szuper! Akkor már két definíció szerint sem vagyok férfi! :D El vagyok hízva annyira, hogy már ne legyek az, de még nem vagyok annyira kövér, hogy mégse legyek férfi. Ejj.

2019. jún. 19. 19:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha valaki el van hízva, ha akarod elmondom hogy fogyhatsz le, mert ez csak téged zavar leginkább. Ezért vagy fusztrált. Nekem a mackós pasik tetszenek, de egy negatív embert viszont mindenki elkerül...ezen gondolkozz el kicsit, javadra válhat.
2019. jún. 20. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Ismerek 100+ kilós pasit, aki dagad az életörömtől, boldog párkapcsolata van, tökéletesen elégedett és kiegyensúlyozott. Ismerek kb ugyanilyen súlyú és külsejű pasit, aki egy rakás szerencsétlenség. Sajnos sok függ a környezeti hatásoktól és az egyén hozzáállásától, természetétől is. Itt sokan tolják a felelősséget csak arra az adott emberre, akiről szó van, és valahogy nem akarják meglátni a sztori mögött a mérgező családot, iskolatársakat, emberi kapcsolatokat. Igen, tehet ellene, és felállhat onnan is, csak rajta múlik, de azt gondolom, hogy sokkal nehezebb dolga van, mint egy olyannak, aki egész életében minden támogatást megkapott, és minden érzelmi igénye teljesült. Ha másért nem, ezért megérdemelnének a lúzerek is egy kis megértést és pozitív megerősítést. Sajnos ez egy öngerjesztő kör, mert a viselkedés szüli a negatív reakciókat, ami ismét szüli az adott viselkedést. Csak mondom...
2019. jún. 20. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
ebben is van igazság, jól mondod
2019. jún. 20. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!