Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy aromantikus lány hol találhatna szintén aromantikus fiút?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a romantikát, nem tudok szerelemből szeretni valakit, csak emberileg, barátilag.

Ilyen beállítottságú fiúval tudnék csak együtt lenni, hiszen egy heteroromantikus srácot csak folyton megbántanék.

Ugyanakkor aszexuális nem vagyok, tehát a szexre van igényem.

Szóval lényegében mondhatni egy "legjobb barátság extrákkal" kapcsolatra vágyom, vagyis hogy a partneremmel tudjunk beszélgetni, legyenek közös tevékenységeink, és persze szexelni is tudjunk.

Az nem zavarna, ha mással is lefekszik, de akkor ezt én is megtehetem. Viszont ha a nyitott kapcsolatba nem egyezik bele, akkor nem csalom meg.

Van esélyem ilyen fiút találni vagy teljesen reménytelen?

2019. jún. 11. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez amúgy mit takar az aromantikus?

Tehát nincs ilyen bújás, meg együtt alvás csak mint a haverok egybejártok és beszélgettek meg szex? Semmi kézen fogva sétálás meg csók vagy ez hogy van?

2019. jún. 11. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Arany drága bogaram! Az, hogy eddig nem estél szerelembe, nem azt jelenti, hogy aromantikus vagy, hanem azt, hogy még nem találkoztál az arra alkalmas személlyel. Nyugi! Nem terem minden fán olyan fickó, aki neked megfelelne, de majd eljön annak is az ideje.
2019. jún. 13. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kábé olyan, mintha azt mondanád: "Told fel magadnak ezt a kaktuszt, honnan tudod hogy nem jó ha még nem próbáltad?" :)

2019. jún. 13. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem lehetetlent kérsz, sok aromantikus él queerplátói (vagy queerplatonikus, ki hogyan ismeri) kapcsolatban, ami gyakorlatilag az amit leírtál, egy kapcsolat ami platonikus érzelmekre épül, de ugyanúgy lehet benne szex, randi, stb. Egy nagyon intim barátság.
2021. okt. 29. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!