Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is találkoztatok már ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is találkoztatok már ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya, teljesen átlagosnak mondanak, nem vagyok elhízva stb.

Interneten megismerkedtem egy lánnyal tök jól elbeszélgettünk, semmi gond nem volt. Aztán jött a képcsere..... Hát eléggé el volt hízva a csaj, olyan 80 - 85 kg körüli, egyáltalán nem volt jó csaj, mikor én küldtem neki akkor annyit mondott hogy bocsi de nem vagy az esetem és eltűnt..

Az ilyen nők milyen férfira vágynak? Azt mondta nagyon régóta egyedül.... lehet azért mert többet vár el mint amit nyújtani tud, sok ilyen nő lehet?

2019. jún. 11. 06:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy valakinek elég az átlagos, nem azt jelenti hogy bárkivel összejön, aki átlagos. Lehet, hogy akit majd választ még annyira sem lesz jó pasi, mint te, de neki majd ő jön be. Én is nagyon válogatós vagyok, rajtam is van kb 15 kiló felesleg. De nem ilyen kigyúrt filmsztárt akarok magamnak, hanem csak olyat akivel kölcsönösen bejövünk egymásnak, akiben van valami ami megfog. Ha nem vagy olyan típus, lehetsz te akár jó pasi is, nem érdekel. Itt nem feltétlenül arról van szó, hogy a kövér lány filmsztárra vágyik, hanem, hogy másra vágyik, mint te. Ami nem értem, miért zavar, hiszen el van hízva és nem jó csaj....ezek után neked nem mindegy?
2019. jún. 11. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudod, milyen a zsánere, szóval nem is biztos, hogy olyan hű de jó pasit keres.Lehet, hogy kövéret, vagy soványat, vagy kopaszt, stb..
2019. jún. 11. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
#12 Minden nőnek ugyanaz a zsánere. Magas, izmos, férfias arcú, borostás vagy szakállas, ámde nem túl szőrös testű, sötét hajú, kék szemű, barna bőrű.
2019. jún. 11. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Kihagytad,hogy 44-es lába van,és szereti a mákos tésztát.
2019. jún. 11. 20:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, az fontos, hogy szeresse a mákos tésztát! Amúgy nem egy olyan nő ismerősöm van, akik elmondták, hogy nem szeretik a "szép" fiúkat, mert nem bíznak bennük, meg úgy érzik, amúgy sem kellenének nekik.
2019. jún. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!