Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is találkoztatok már ilyen nővel?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, teljesen átlagosnak mondanak, nem vagyok elhízva stb.
Interneten megismerkedtem egy lánnyal tök jól elbeszélgettünk, semmi gond nem volt. Aztán jött a képcsere..... Hát eléggé el volt hízva a csaj, olyan 80 - 85 kg körüli, egyáltalán nem volt jó csaj, mikor én küldtem neki akkor annyit mondott hogy bocsi de nem vagy az esetem és eltűnt..
Az ilyen nők milyen férfira vágynak? Azt mondta nagyon régóta egyedül.... lehet azért mert többet vár el mint amit nyújtani tud, sok ilyen nő lehet?
Úgy csinálsz, mintha ő lenne az első nő, akinek nem vagy az esete.
2019. jún. 11. 06:43
2/15 anonim válasza:
Ritka az ilyen nő, mármint aki egyáltalán visszaír valamit, ha egy nem teljesen tökéletes külsejű férfi küld neki képet.
2019. jún. 11. 07:39
3/15 anonim válasza:
Az emberekkel az a baj, hogy mérce szerint élnek.
Ha az előző párja egy jean claude van damme volt, bizony nem fog kezdeni egy "puhapöccsel".
Nem bántásként írtam, hanem tapasztalatból.
Volt egy ismerősöm, akinek a párja úgy nézett ki mint a fiatalkori jean claude van damme, ugyan úgy sportolt, spárgázott...stb.
A csaj meg olyan túlsúlyos volt, hogy bottal sem piszkáltam volna meg.
2019. jún. 11. 07:50
4/15 anonim válasza:
Biztos hihetetlen, de a csúnya, kövér, de még az idős nőknek is lehetnek és vannak preferenciáik akár külső, akár belső tekintetében.
2019. jún. 11. 07:50
5/15 anonim válasza:
Sajnos a média teljesen túlhypeolja manapság a kövér nőket és úgy vannak vele, hogy csak találnak majd valami jóképű pasit, akinek pont hájfétise van. Addig meg inkább vannak egyedül, mint egy hozzájuk illő átlagos vagy dagi pasival. Elég gáz🤷🏼♀️
2019. jún. 11. 07:51
6/15 A kérdező kommentje:
Tudom minden nőnek a jó pasi kell azaz sportos helyes de basszus minden nőnek nem jut ilyen pasi..... mert sok a kövér, átlagos, apatestü, vékony férfi
2019. jún. 11. 07:56
7/15 Diavolino44 válasza:
Már eleve az a fura, h nincs róla kép.
Ha itt volt, akkor eléggé ki lehet valaki éhezve, ha rair random lányokra, ismerkedesi szándékkal.
2019. jún. 11. 08:21
8/15 anonim válasza:
Nem a jópasi kell minden nőnek, hanem csak másmilyen kellett neki mint te. Más típus, más arc, nem feltétlenül jobb, hanem más tetszik neki, az embereket nem lehet rossz-jó szerint rangsorolni, ezen kívül is rengeteg szempont van.
2019. jún. 11. 09:00
9/15 anonim válasza:
Lehet túl nagyok az ugényei, de lehet pont hogy túl alacsony az önbizalma.
Elküldte neked a képet, te nem úgy reagáltál rá (pl. azt szerette volna ha megdicséred, de te lehet leírtad nem erre számítottál), aztán gyorsan inkább ő dobott téged, minthogy te dobd őt.
2019. jún. 11. 09:22
10/15 anonim válasza:
Mi olyan hihetetlen abban, hogy valakinek más tetszik? Attól, hogy túlsúlyos, attól még neki sem kell kötelező jelleggel akárkire rábólintania és ugyanúgy lehetnek preferenciái. Ez nem azt jelenti, hogy megméri egy skálán, hogy pl. x alá nem megyek és neki csak valami nagyon jóképű, nagyon kigyúrt, nagyon jó stílusú, kisugárzású stb. pasi kell, mert neki az a minimum és azt vállalja fel. Hanem szimplán annyi, hogy egyes tulajdonságok bejönnek neki, míg mások nem. Ez pedig szerintem tök független attól, hogy ő hogyan néz ki vagy milyen a személyisége, tehát én sosem értettem ezt a "mit tud nyújtani" dolgot. Attól, hogy valaki mondjuk nincsen kigyúrva, attól még tetszhet neki izmos ember, egy soványnak is tetszhet egy kövér, egy fiatalnak idősebb vagy akármi, én soha nem gondolkoztam ilyen kategóriákban, hogy most ki van velem egy szinten. Ha tetszik, akkor tetszik. Ha nem tetszik, akkor nem tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!