Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi (k) az (ok) a külső/belső tulajdonság (ok), ami miatt elutasítotok egy nőt?
1.Külső
- Felesleg van rajta,plöttyös
- rövid haj
- ülepes gatya
- tornacipő
- zsàk ruhàk
- nem figyel a kajàra
- nem jàr edzeni
- nem àpolja hajàt,bőrét.
2. Belső
- b_szogat,hogy sokat dolgozok
- nem fogadja el a cèljaimat ambíciòimat
- hisztizik
- lusta
- nyavalygàs
- nincsen célja el van magànak
- nem kommunikatìv
- introvertàlt
- nem szeret màszkàlni
Nàlam nagyon magas az elvàràs lista nagyon.
Mielőtt lepontoztok, vegyétek figyelembe hogy a kérdésre válaszolok, és aválasz szubjektív!
Külső:
- igénytelen (nem a sminkre gondolok)
- nagyon tömzsi alkat, aránytalanul nagy sörhas
- szoláriumos barna bőr
- kapafog
- ronda csicsás szemüveg (a szemüveg maga nem baj)
- kismama ruha ( nem tudom mi a valós neve, kb. ilyen löttyedt igénytelen zsàkruha)
- piercing/tetoválás bárhol
- rövid haj: rengeteget elvesz a nőiességből nálam
- borosta (máshol nem érdekel a szőr)
- túl nagy toka (ezen lehet kicsit javítani gyakorlatokkal)
- ha nagyon vékony deszka (sportoljon és egyen már valamit!)
Belső:
- túl nagypofájú
- nincs véleménye
- lassú, "buta"
- nagyon hetyke, lenéző velem szemben
- durcás gyakran (az ilyet kilóméterekről kerülöm, valakinek szerencsére már arcról látom)
- feminista (cserébe én nem vagyok hímsoviniszta: egyenlőséget elértük, nincs helye női/férfi érdekcsoportoknak)
- dohányzik
- túl alkoholista
- van gyereke
Belsőre: például:
-Beképzelt, arrogáns, munkamániás, rideg stb. negatív belső tulajdonságokkal bír.
-Ha önmagával szemben sem konzisztens (egyik héten azt mondja szereti a kávét, másik héten utálja a kávét )
-Érdekember (csak addig ismer meg amíg egy suliba jártok és segítessz neki, utána levegőnek néz)
-Nem monogám típus
-Márka és vásárlásmániás
-Utazgatás/túrázás/szulejmán/cipők a hobbija és érdeklődése
-Van gyereke. Nekem nincs annyi élettapasztalatom, hogy készen álljak rá. Nem az ő belső tulajdonsága, csak nem passzolunk össze.
Külső: Ne legyen: Kórosan sovány vagy elhízott, büdös, fogatlan, koszos, fertőző súlyos beteg, ilyesmik....
Külsővel kezdem, mert mindenkit így ismer meg az ember először (kivéve persze a látássérülteket)
Ami a legjobban taszít, az a teljesen kiszedett, majd újrarajzolt, vagy tetovált szemöldök.
Túl sok piercing, tetoválás.
Erőteljes smink, lila, kék, zöld stb hajszín.
Szélsőségesen sovány vagy kövér.
Higiénia hiánya.
Belső:
Intelligencia, humor, segítőkészség hiánya.
Dohányzás, drog, túlzott alkohol fogyasztás.
Önálló gondolatok hiányában, más emberek gondolatait mondja magáénak(szülő, legjobb barát...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!