Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy tetszem-e a nőknek külsőre?
Ha szemeznek velem? Hát, még soha senki sem szemezett velem, maximum felfigyeltek rám, mert eljátszottam, hogy "jól érzem magam", mint az extrovertált emberek.
Közben meg én nagyon is lassú fordulatszámon élek.
És persze sem magas, sem sportos alkatú, sem jóképű nem vagyok. Akiknek kellettem (éppen nem kevés nő, de 90%-ban társkeresőkről), azoknak sem a külsőm miatt kellettem, hanem a "viselkedésem" miatt.
De hogy valakinek önmagam miatt kelljek, na olyan még nem volt. Volt aki gyereket akart tőlem, volt akinek csak szórazkotató voltam, volt aki azért volt velem, mert sokkal jobban néztem ki hozzá képest (tehát RONDA nő volt), stbstb...
Persze bele sem merek gondolni, hogy mi lenne akkor, ha odamennék táncolni az ilyen vékony, fiatal, szép arcú lányokhoz.
Gondolom ellökdösnének.
Aztán mehetnék mindig csúnyábbakhoz és csúnyábbakhoz amig el nem érem azt a szintet, amelyik már engem is elfogad.
ÉS itt még nem jött szóba a kommunikáció csak a kinézet.
Sehonnan, amíg oda nem mész. Ha egy nőnek tetszik egy férfi, semmilyen érzékelhető jelét nem adja.
#1 Nem a kérdezőnek, hanem a nőknek számít ennyire a kinézet.
Mi a probléma ?
Csúnya vagy de neked nem kell csúnya ? Így sose jutsz egyről a kettőre. A saját kategoriad keresd , ne a szép vékony, csinos nőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!