Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hiába költöttem 800 ezer Ftot a fogaimra mert így sem kellek a nőknek?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyák voltak a fogaim ezért egy cirkon körhídat csináltattam de úgy néz ki hiába mert így is egy éve csak azt hallom a nőktől hogy bocsi de nem vagy az esetem, nincs kémia...2019. jún. 6. 12:46
1/15 anonim válasza:
De legalább tökéletes mosollyal nyugtázhatod a számodra szar fejleményeket.
2/15 anonim válasza:
megtudod rágni rendesen a kaját, és nem fog fájni a hasad.
3/15 A kérdező kommentje:
Eddig is megtudtam mert erősek voltak csak csúnyák
2019. jún. 6. 12:55
4/15 anonim válasza:
Hát, azt tudjuk h a fogaddal nincs már baj. És az arcod?
5/15 anonim válasza:
Ahogy a matematika fogalmaz: A fogaid rendbehozatala szükséges, de nem elégséges feltétele a csajozásnak.
Magyarul a borzalmas fogaid okozta hátrányt kiküszöbölted (mínuszból visszajöttél nullára), de ezen túlmenően még fel kellene mutatnod valami nagyot (komoly pénz, szuper külső, tökösség), hogy az átlagnő érdeklődését felkeltsd.
6/15 A kérdező kommentje:
4. Jó az lehet nem jó de nem tudok azzal mit kezdeni, a nőknek semmi nem jó tényleg Mr. Tökélynek kell lenned?
2019. jún. 6. 13:11
7/15 anonim válasza:
Lehet nem csak a fogaid voltak csúnyák. Ha az arcod is az, plusz alacsony/kövér/nemtudommilyen vagy, akkor semmit nem ér, hogy szépek a fogaid. Nekem pl van egy tök nagy rés az alsó szemfogaim között, mégis tök jó pasik hajtanak rám mindig, mert jó az alakom és szép az arcom. Akkor meg kit érdekel, hogy nem tökéletes a fogsorom :D
8/15 anonim válasza:
Ha egészségesek voltak, elég lett volna dentálhigiénés tisztítás félévente.
9/15 anonim válasza:
Te komolyan azt vártad, hogy szépek lesznek a fogaid és akkor automatikusan bomlanak utánad a nők? :D
10/15 anonim válasza:
A nők az ismerkedésnel a külsőt és a belsőt is nézik. Te most a külsoddel foglalkoztál, abból is egy nagyon kicsi résszel.
Mivel sok nő nem látott előtte így az utána külsőt nem értékelik úgy. (bár azzal sem lennél túl nagy előnyben, ha valaki előtte és utána is) Szerintem ez elsosorban neked volt fontos, ettől több önbizalmad van és ez bizony fog segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!