Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 körüli egyedülálló, gyerektelen nők egy része miért "mászik rá" mindenkire (valaki más társára is)? Mi lehet ennek az oka?
Nem ciki a család fiatalon a nők nagy többségének, ez a férfiaknak ciki. De a férfiak 40 évesen kapnak észbe és akkor akarnak 20-30 éves nőt beszerezni, ezért a nők nagy része nekik ilyenkor inkább karrierre meg bármire hivatkozik, csak hagyják békén. Mert nagyon kis százalékuknak tetszik a sokkal idősebb férfi. Ha a saját korosztályukból férfiak többen tartanának ott hogy család, velük szívesen családot alapítanának, és hamarabb lenne sikeres mindenki. A férfiak is.
Kérdező, sajnos összeakadtál egy más társára rámászó nővel, ő már 20 évesen is ilyen volt valószínű, nem értem az ilyen nőket én sem, hogy csak saját maguk érdekli őket.
"Engem miért nem talál meg egy ilyen nő?"
Te valami barlangban élhetsz az ebbe a korctoposba eső nők legalább fele ilyen. Én 3 ilyet is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!