Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a normális mostanában?
A 11. válaszolóval ellentétben én azt javaslom, hogy dobd a fényképküldözgetőt, mert évtizedek múlva is alighanem csak azt a testrészét fogja mutogatni akár képen, akár valamelyik bokor mellől kiugorva...
F.
Nem normális.
De egyre több lánytól hallom ezt. Ez a perverz idiotizmus terjed mint egy vírus.
És nem értem miért? Hogyan süllyedhetnek idáig?
Nyilván dobd a srácot.
/F
Persze, hogy nem normális: lapát .
De lehet erre is kereslet, különben miért tennék?
Tehát kétszer randiztál vele;ami nálad nagy szó,és egy ilyen piti kis hiba miatt dobnád.Ha olyan intelligens vagy megbeszéled vele.Én is unom,ha kéretlen pucér képeket küldözgetnek,le is tiltom olyankor,de ha már randizok vele,akkor méltatom annyira,hogy azt mondjam,bocsi ez nekem nem jön be,mellőzzük az ilyen képeket.12 éve vagyok a párommal,napi szinten küldök neki képet,van hogy kifestem magam,felveszek szép fehérneműt és kap vagy 40 képet.
Szerintem beszéld meg vele,ha nem érti meg dobd ki.
#19 Ez nem kis hiba,hanem eltérő szocio-kulturális közeg.
Csak érzékeltetésképpen:Józsi odaszól Rozinak.-Hú,de meg***nálak,csajos!Na most,Rozi erre úgy reagál,hogy ez egy erős,és határozott férfi,mert neki ez a norma.(Vagy nem,azért hoztam fel,mert láttam már pár ilyet.)
Ugyanezzel a viselkedéssel más közegben,csóri Józsi vissza lesz minősítve mélysötét baromnak.Ki lehet belőle nevelni a dolgot,de csak akkor,ha ő is akarja + alapjaiban kellene megváltoznia.Ár-érték arányban,nem éri meg a befektetés.(Sokáig tart,nagyon nehéz mindkét félnek,a siker esélye elenyésző.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!