Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában csunyán beszél velem. Ez normális ha ilyen?
Nekem nagyon fáj mert évek óta ismerem de soha nem beszélt velem igy. Jopár honapja együtt is élünk már. Es kisebb vitánál már azt kapom hogy "fogd be a pofád..ki kiváncsi a pofádra. Menj a f*zomba b***zdmeg.
Es mindig megigéri hogy többet nem beszél velem csunyán....
Sirva irtam..a fogalmazasra nem figyeltem.
Tevedes hogy en ezt keresem... soha nem volt ilyen velem. Én nem ebbe a stilusba szerettem bele. Csak azt nem tudom hogy én fogom ezt fel érzékenyen vagy ez tényleg borzasztó. 9 éve ismerem de amiket mostamában művel kicsit sok:/... 22/l
Lehet, nincs apukája, aki kordában tartsa?
Mint a mai fiatalok(fiúk) jórészének.
Hivatalból rúgni kellene párat.
Nézd meg, a bűncselekmények szinte 100%-át 20-on éves suhancok követik el.
Nem normális, ha így beszél veled. Hol van a tisztelet, szeretet?! Még ha dühös is az ember, vagy nézeteltérés van, akkor sem bántom meg ilyen stílussal a másikat.
Hányszor ígérte már meg, hogy nem beszél csúnyán veled? Ha ezt a kérdést kiírtad, gondolom többször, és újra lejátszódik. Én ennél kevesebb verbális bántalmazást sem tűrnék meg, nem tudom Kérdező, neked hol a határ?
Ez volt a 3. igéret amit nem tartott be.
Nehéz, mert pár hete még boldog nő voltam. De a fejemben már nagyon ott van a szakitás. De még elhinni sem könnyű hogy ide jutott a kapcsolatunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!