Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a normális mostanában?
azt hiszi a farkától elájulsz, és szétrakod a lábad.
nem, nem normális!
42/F
2019. jún. 9. 07:45
Igazad van,én általában akkor csinálom ezt ha valaki nem tud lekopni. Perverzkedek meg ilyesmi,a kép küldés nálam nincsen. Így hamar lekopnak. Aki pedig bejön,azzal normális vagyok. Ilyen ez.
2019. jún. 9. 07:45
3/24 A kérdező kommentje:
Engem nem kell lekoptatni, nem vagyok rá akaszkodós típus, legtöbbször megvárom míg ír az illető vagy ha érzékelem, hogy most nem nagyon ér rá vagy tudom hogy dolgozik tiszteletben tartom és nem zaklatom. Szóval az illető tuti nem százas.
4/24 A kérdező kommentje:
Első válaszoló. Na akkor rosszul hiszi, mert ezzel be is fejeződött ami még el sem kezdődött. Ez visszataszító számomra. Keressen olyan nőt akinek ez bejön.
Jajj istenem, velem is ezt csinálták. Nagyon kiábrándító.:( Nálam ilyenkor az illető el is vágta magát. Nem normális az ilyen gátlástalan barom.(és milyen sokan vannak) Ki tudja még hány nőnek küldözget ilyen képet. Ne foglalkozz az ilyenekkel!
2019. jún. 9. 07:57
6/24 A kérdező kommentje:
Az illető tök normálisnak, értelmesnek tűnt. Én ritkán megyek bele, hogy találkozzam bárkivel is. Vele kétszer találkoztam, ez nálam nagy szó ☺ Erre a második találka után már elkezdte küldözgetni a képeit. Pedig semmi nem volt köztünk. Azt hiszem én itt fejeztem be az ismerkedést. Elég volt. Inkább egyedül.
így van, legyél egyedül minden férfi ilyen.
Válassz inkább nőt, azok nem ilyenek.
De hát tudhatod, hiszen te intelligens vagy.
2019. jún. 9. 08:08
2019. jún. 9. 08:14
Volt aki nem kopott le,és hiába csináltam bármit is akkor se. Majd eldöntötte,hogy nem lesz köztünk semmi,na ekkor örültem,és hogy ne tudjon visszaváltozni,eljátszottam hogy az egészet megbántam. Ez ment egy ideig,majd végül nem keresett. Hála istennek. A csaj azt hitte,hogy kanos vagyok,én meg jót röhögtem rajta,mekkora egy buta liba. 😂
2019. jún. 9. 08:23
7-es,
elég nagyszámú lehet a férfiháremed, ha ki mered jelenteni, hogy minden férfi ilyen...! Vedd tudomásul, hogy én sem vagyok ilyen! Ne akard a kérdezőt a nők felé orientálni, hiszen egy józan ítélésű és gondolkodású nő az illető.
Aki pedig leszbikus, felőlem nyugodtan legyen az. Ő dolga.
Kedves Kérdező, ezek a képküldözgetők cseppet sem normálisak. Szerintem ezt inkább a tini korosztály cselekszi, aki nem bír az érzelmeivel és azt hiszi, hogy egy nőt ezzel tud a maga oldalára állítani, vagy pedig azzal, ha pl. utcán menve, odakap egy nő melléhez. Ezzel nem azt akarom állítani hogy a tiniken kívül nincsenek hasonló beállítottságú fiúk vagy férfiak.
Ffi.
2019. jún. 9. 08:27
Kapcsolódó kérdések: