Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenéz, hogyan tovabb?
Figyelt kérdés
Újdonsult pasinak elfogadtam az ajanlatat hogy szexeljunk de az autójában mert nálam otthon erre nincs lehetöseg
2 hetig gyözködött
Hozza nem akartam menni , mert nala vannak ezen a heten a gyerekei es este titokban kellett volna
Most lenéz es ùgy erzem megundorodott tölem , úgy erzi hogy minden pasival ezt csinalom .
Nem mondta , de nem hiv szex óta
2019. jún. 8. 22:49
1/10 anonim válasza:
Vagy csak nem úgy ment mint szerette volna..jól sikerült mindkettőtöknek ?
2/10 anonim válasza:
Ő meg minden nővel ezt csinálja. Az sem jobb.
3/10 A kérdező kommentje:
Én nem élveztem el
2019. jún. 8. 23:11
4/10 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy sajnos átlettél verve.
Ez a férfi a kezdettől nem vett komolyan, csak a szexre hajtott, ezt az is bizonyítja, hogy beérte egy egyszerű dugással a kocsi hátsó ülésén. Nagy különbség van szex és dugás közt...
Te sajnos belementél, ő meg elkönyvelt egy skalpnak.
Szerintem hagyd, nem ér ennyit. Semmiképp se alázd meg magad azzal, hogy te keresed ezek után.
5/10 anonim válasza:
Nem néz le, egyszerűen csak egy dugásra kellettél neki.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem fogom keresni , persze hogy nem
2019. jún. 8. 23:25
7/10 anonim válasza:
Fogadd el, hogy ez ennyi volt, lépj tovább és felejtsd el őt
8/10 anonim válasza:
Alapból szexre hajtott, viszont rólad is árulkodó, hogy jó volt valahol a susnyásban a kocsi hátsóülésén. Legalább egy szobát kivehettetek volna., vagy kibírhatta volna ezt a hetet amíg a gyerekek ott vannak.
9/10 anonim válasza:
Oh, nincs azzal semmi baj, ha valaki nem korlátozza le a szexet lakáson belülre... :)
10/10 anonim válasza:
Nana, ez a férfi legalább ugyanakkora lotyó, nem igaz? Őt sem kell/lehet tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!