Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen pasiknak nem lesz barátnője?
Van az a fajta akik szarul néznek ki! De mellé vékony - sportos nőkről álmodnak. És nem adják le igényeket akkor sem, ha már 30 évesek elmúltak és sose volt közük nőkhöz.
Szóval ott van a gyári munkás Jóska, aki tudja hogy manapság 200 nettòval majdnem hogy hajléktalannak számít! De akkor se tanul tovább, képzi magát hogy később megfelelő partnerré váljon egy nő szemében.
Vagy ott van Petike , aki 120 kg , nem hajlandó egészségesen étkezni , sportolni azért hogy olyan külseje legyen ami manapság alap. És akkor talán a Enikő nem fog hányni tőle ha meg látja a villamoson. 😀
an az a fajta akik szarul néznek ki! De mellé vékony - sportos nőkről álmodnak."
Álmodik a halál sportos nőkről.. Inkább nagy feneküről de az se attól legyen az mert szét fitneszelte magát a kicsike .... pff áá hánynom kell.. kocka hasú nők , 30 as bicepsz pfujj
#8 pont a hozzád hasonlók miatt tart ezen a szellemi szinvonalon az ország. Akik vagy nem értenek semmihez, vagy a tudásukat fillérekért eladják...
Bármilyen valódi szakember ma már siman megkeres 250-300 ezret, de pl egy fogorvos , grafikus, programozó stb ennek a sokszorosát.
Csak a buta ember marad buta és tartja feleslegesnek a tudásba feketett energiát is időt. Minden plussz tudástól értékesebb ember leszel.
És akkor szerinted mi a megoldás? Az ilyen férfi álljon le a nettó 120 kilós, láncdohányos, fogatlan, lehetőség szerint szellemileg erősen korlátolt cigányasszonnyal? Hű, micsoda jó kapcsolat lenne belőle... Egyébként itt egy korábbi, bevallottan vitaindító kamukérdésem, érdemes megnézni a válaszokat. Ha kitartok az ideálom mellett és addig nem adom fel, amíg találok valakit, akihez vonzódok, akkor nagy az egóm és a pofám és különben is, milyen jogon?; ha összeállok azzal, akitől egyszerűen undorodok, akkor meg szeeeegénykét átverem. Ha pedig senkinél nem próbálkozok, hogy mindkét fentebbi eshetőséget elkerüljem, akkor lúzer vagyok. Akkor most mégis mi van?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
U.i.: diplomás vagyok, és a végzettségemnek soha az életben nem veszem hasznát. Most is olyan munkát végzek, amihez az érettségi is csak azért kell, hogy neve legyen a gyereknek. Most volt emelés, aminek hála megkerestem életem eddigi legnagyobb fizetését: 193 ezret kaptam. Ezzel a fizuval pedig bizony kis túlzással az élet császára vagyok itt a Vadkeleten. Nagyon kevés diplomás ismerősöm vitte többre ennél. Persze van, aki ennél többet keres (feltételezhetően legalábbis, mert volt csoporttársaim közül senkivel nem tartom a kapcsolatot), csak mondjuk kétszer-háromszor ennyi munkáért cserébe... úgyhogy a nettó kétszázért ne hisztériázzunk már. Ha meg nem tetszik, legjobb ismereteim szerint a nők is dolgozhatnak, megkereshetik ők is ezt a fizut, ha akarják és ez az életük egyetlen célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!