Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen típusú gamer pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen típusú gamer pasiknak lehet csinos vonzó barátnője?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen típusú pasi vagyok mint akik a videóban szerepelnek, olyan nőre vágyok aki után utána fordulnak a férfiak az utcán. Összejöhet? (Nem vagyok extrém módon elhízva)

2018. márc. 25. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem kizárt, hogy legyen barátnőd. Olyan, aki után egytől-egyig mindenki megfordul... hááát rezeg a léc, barátom.
2018. márc. 25. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Átlagos pasiként mégis minek neked plázacicababa?

Miért nem jó egy "barátnős" "szomszédlány" típus?

Aztán sírtok, hogy 30 évesen szüzek vagytok, jajj :D

2018. márc. 25. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az elhízzással van a baj, hanem a főkategória megjelöléssel, hogy "gamer". Ilyen kinézetű és értelmes foglalkozású emberrel simán összejönnek azok a nők, akik után megfordulnak a férfiak az utcán.
2018. márc. 25. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Ismerem személyesen is a VR-osokat, tök jó fejek, hasonló beállítottságú vagyok én is, azt van csinos barátnőm akibe teljesen bele vagyok esve (pont a linkelt videosok egyik streamjén ismerkedtünk meg), de mit érdekel téged az hogy másoknak tetszik-e a kiválasztottad, ha neked ő kell.
2018. márc. 25. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
farmolj nekem goldot wowban, cserébe sétálgatok veled kézenfogva akármerre, ha arra izgulsz hogy mások nézegetik a csajod.
2018. márc. 25. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:

TheVR. :D

Az egyik legrajongottabb YT-csatorna. Nagyon sok ismerősöm, köztük lányok, nők is imádják őket. :) Szóval ők még válogathatnak is a csinos, vonzó barátnők között. :D

22/N

2018. márc. 25. 21:20
 7/10 Clay Morrow ***** válasza:

Előző, jó vicc.

Ezeknek a srácoknak is tuti jó nőjük van, csak nem mutogassák, aha, na persze. Gamer pasinak akkor lehet nagyon csinos barátnője ha kb pewdiepie szinten tart. (siker/külső)

2018. márc. 25. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Fejleszd az életben is a karaktered, ne csak gépen és akkor talán. De vannak csodák a világban.
2018. márc. 25. 22:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekik mindkettőjüknek nagyon szép barátnője van :)
2018. márc. 25. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet, ha a nő aki neked nagyon tetszik, viszonozza! Ennyi. Ez nem kőbe vésett dolog. Nekem az aki tetszett,akibe szerelmes voltam, mindig tökéletes volt akivel büszkén nyomultam volna az utcán.

De szerintem te inkább trófeaként élnéd meg a dolgot, mert úgy érzem hogy neked most nem az érzelem a lényeg itt most, hanem hogy csak úgy nézzen ki. Tetszik neked, de nem szerelem. Annak meg semmi értelme, hogy legyen egy bazári majmod, akit mutogathatsz. A csaj sem díjazná, hacsak nem egy nárcisztikus személyiség akinek lételeme, hogy csodálják ők mindenért, a semmiért is.

2018. márc. 26. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!