Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40 éves elvált férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 éves elvált férfiaknak miért kellenek 25 éves, független nők?

Figyelt kérdés

Miért nem elégednek meg a velük egykorú, szintén elvált nőkkel, akiknek segíthetnének nevelni azt az 1-2 gyerekét ami az előző házasságából a nőre maradt.

De nem, ehelyett azt látom, hogy minden férfi aki elválik, az nem a vele egykorú és hasonló helyzetűek között keresgél, egyáltalán nem.

2019. jún. 8. 10:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell túlbonyolítani. Aki megelégszik annak meg kell elégednie mert ő éppen nem tud huszonéves nőt kifogni. (mondjuk van aki nem is akar, hanem a saját korosztályában keres, iylen is van bőven) Aki pedig összejön - pontosabban össze tud jönni- egy huszonéves nővel akkor neki miért kéne megelégednie a negyvenes nőkkel? Ha megteheti, tegye. Az más kérdés hogy a többi palinak ez fáj mert irigyek. Az meg egyéni szoc. probléma.
2019. jún. 8. 12:11
 22/32 anonim ***** válasza:
77%
Csak nekem tűnik úgy hogy ez olcsó kamukérdés egy kapuzárásos 40es fószertől aki igy próbálja szuggeràlni hogy igenis van esélye "átlagos" 40esként =bűnronda lelakott középkorúként lányakorabeli nőkre?😀 Különben nem tenne úgy mintha globális jelenség lenne 40es papàk független 20on éves nőkkel vannak. Én közel-távol nem látok egyet sem😀 Még gazdag 40eseket se ismerek 32-34 alatti nővel.
2019. jún. 8. 12:22
 23/32 anonim ***** válasza:
44%
Mindenkinek szuverén joga eldönteni, hogy mit szeretne és hogyan élni.
2019. jún. 8. 12:26
 24/32 anonim ***** válasza:
91%

Én csak azt nem értem, hogy mi a jó fenéből gondolják, hogy egy 25 éves nő egy elvált, gyerekes, középkorú pasira vágyna. Vicces.

Bár igazából a többségnek nem ez az elvárásuk 40+.

ELég szánalmasak, amikor lányukkorabeli nőkre nyomulnak. ENgem a hideg kiráz az ilyenektől, nem hogy szexeljek velük. Pfujj.

2019. jún. 8. 12:41
 25/32 anonim ***** válasza:
Szerintem kíméld meg magad a felesleges idegeskedéstől és ne foglalkozz mások életével.
2019. jún. 8. 12:43
 26/32 anonim ***** válasza:
Mert sok ilyet látnak, én is sok ilyet. 20-on éves magát függetlennek mondó nő összejön a 40+-os elvált, gyerekes pasikkal, mert hát neki már megvan a szent egzisztencia, és babázhat is a gyerekekkel a csaj, amíg menetrend szerinz jön a bonyodalom, hogy a csaj sajátot akar, a pasi meg nem akar többet.
2019. jún. 8. 13:35
 27/32 anonim ***** válasza:

Teljesen lerí kérdező, a "jut - nem jut" gondolatmenetedből, hogy egy huszonéves srác vagy, aki a saját sikertelenségét azzal akarja magyarázni, hogy a 40-esek elhalásszák előle a fiatal pipiket.

Nevetséges.

Mi az, hogy jár, nem jár, jut, nem jut? Te hol a szarban élsz mégis? Ez nem ételosztás, hanem az élet, ahol mindenki azzal van, akivel szeretni! Szállj le a földre!

Mi a franc közöd van hozzá, ha a 25 éves pipik összejönnek a 40-es férfiakkal? Irigy vagy, de nagyon, mi?

Azt meg végképp megértem, hogy más gyerekét nem fogják nevelgetni a saját költségükön. Én se tenném. Nagy baleknak kéne hozzá lenni.

Ezt fiatal férfiként mondom. (28)

2019. jún. 8. 13:48
 28/32 anonim ***** válasza:

"Miért nem elégednek meg a velük egykorú, szintén elvált nőkkel, akiknek segíthetnének nevelni azt az 1-2 gyerekét ami az előző házasságából a nőre maradt."

Ha lehetőséged van választani egy SKODA Fabia és egy Ferrari F8 Tributo neked a Fabia kéne igaz ?

Na pont ezért.

"De nem, ehelyett azt látom, hogy minden férfi aki elválik, az nem a vele egykorú és hasonló helyzetűek között keresgél, egyáltalán nem."

Bocs de mi közöd ahhoz hogy ki hol keres párt ?

Ez magánügy, akkor is ha te egy 40-es nő vagy és ez neked nem tetszik.

2019. jún. 8. 16:31
 29/32 anonim ***** válasza:

"Én csak azt nem értem, hogy mi a jó fenéből gondolják, hogy egy 25 éves nő egy elvált, gyerekes, középkorú pasira vágyna. "

- Pont ezt akartam írni, a saját szemszögemből!

Húszon éves lány vagyok, és nemrég kicsit elkezdte csapni a szelet egy negyvenes férfi, akinek már gyereke is van.

A magam részéről eszembe sem lenne komoly kapcsolatot kialakítani egy gyerekes, 10+ évvel idősebb férfival. Azért nem jellemző, hogy egy csinos, értelmes, 20+ éves lány a gyerekes apukát választaná a szingli fitalabbak helyett, akivel együtt lehetne (első) házasság, közös gyerek, stb.

Persze a szerelem az nem válogat, azt ne vegyük most ide, de ez az esetek csak kis hányada.

---

Férfiak részéről ez meg inkább tűnik egy erős kapuzárási pániknak. - Ha valóban direkt a fiatalabb csajokra hajtanak.

2019. jún. 8. 18:58
 30/32 anonim ***** válasza:
36%
Mert a fiatal 20-on évesek feszesebbek. Nem kellenek a ráncos nők köszi. 30 felett visszanyal a fagyi a nőknek mindig.
2019. jún. 9. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!