Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szsrintetek az normális, hogy anyám szerint mindenki k. va, aki lefekszik a barátjával, meg csak "használja"?
Ez idióta. Nem mindenki majdnem 40 évesen fekszik le először a férjével kb. alkalommal gyerekcsinálás célból.
Meg kifejtette, hogy akit megerőszakolnak is az ő hibája, mert r....nc,utána meg kikéri magának.
Anyukád nagyon bölcs és tisztességes asszony. Ahogy az enyém is. Nagyon jó nevelést kaptam, igy ha 40-45 évesen megtalálom az igazit, neki tudom adni az ártatlanságomat.
Csokóltatom.
36/f
Abszolút nem normális.
Örömszerzési célja is létezik a szexualitásnak.
A másik téma.A megerőszakolt nő nem tehet erről.
Tapasztalatból írom.
Második esetnél orrba kellett vágnom,és ezerrel menekülni,ahogy csak tudtam.Lelki traumaként éli meg a nő.Én hosszú hónapokig stresszben éltem ez miatt,és kórházi kezelésre szorultam,ez mellett a rendőrség még a saját anyám se hitt nekem,pedig megvoltak a látható nyomok mindkét esetben.
Nem Kérdező, anyád egy cseppet sem normális.... valami vallási fanatikus? Ha valakivel van kedvetek szexelni, csináljátok csak nyugodtan, a ti dolgotok, anyádnak büdös semmi köze hozzá.
Az erőszak téma meg no comment...
Igen, biztos ri.anc voltam 11 évesen :(
Az anyád meg egy bigott hü...e !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!