Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több hònapig ismerkedtem egy lànnyal de vègül nemet mondott a folytatàsra ès most borzalmas üressèget èrzek. Hogyan küzdjem le hatèkonyan ezt a kinzò magànyossàg èrzèst? 25f
Szerintem probalj mas tarsasagot keresni,ujra ismerkedni.
El fog mulni idovel. 🙂
Ha több hónapig nem történne semmi, én is nemet mondanék... Amikor a barátommal megismerkedtem októberben, rá egy hétre volt az első randink. Onnantól hetente 1-2 alkalommal találkoztunk. 5 héttel az első beszélgetésünk után volt szex. Most június van. Szervezzük az összeköltözést.
23N és 30F
Hmm ez furcsa, en is magányos vagyok, de ha elmegyek egy kisebb sétára vagy vásárolgatni, vagy találok valamit amivel kitöltöm a napjaim az üresség érzése eltūnik.
Tehát nem zavar,ha esténként gyakran magányos vagyok.
Nem vagy férfias.
Növesz tököt , aztán egy másik lánnyal másképp ismerkedj!
Szóval első netes beszélgetéstől 10-12napra maximum legyen randi.
Tudod miért dobott a csaj? Mert nélküle nem tudsz lenni. Egy nőnek vagyis NŐNEK önálló talpraesett pasi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!