Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magányosság beképzeltté, előítéletessé teszi az embert?
Figyelt kérdés
Tehát saját példa: anyám kb. 10 éve gondviselő, tehát otthon van, néha kimegy az öreganyámat gondozni, tehát a legtöbbet otthon tartózkodik. Sokat tv-zik nézi azokat a dél-amerikai szappanoperákat, sokszor hajnal 2-kor fekszik le (tv után). Namármost, vannak jó pillanatai is néha, de többségében flegmán, beképzelten viselkedik, fölényeskedik. Pont úgy, mint amiket néz, a sorozatokban azok a gazdag beképzelt nők (aki nézi ezeket tudja miről van szó). Tehát az anyámat nemcsak a tv, hanem a magányosság tette ilyenné, mivel otthon ugye nem b*sszák le, mint munkahelyen, nincs kudarca, így felelőssége se, ezért ilyenkor az ember azt gondolja magáról hogy a többiek fölött áll, mivel őt senki se bírálja... Ti erről mit gondoltok???2015. okt. 14. 17:51
2/12 anonim válasza:
Néha magamon is érzem, de nem tudom hogy nem magányosan nem így volna-e.
3/12 _Harry Potter_ válasza:
Van benne valami. A magányos emberek nincsenek szocializálódva, így nem tanulják meg, hogy kell az emberekkel normálisan viselkedni. Persze nem lehet így általánosítani, de az esetek többségében ez igaz, én ezt a csajozási élményeimből szűrtem le.
4/12 anonim válasza:
Egyebkent van benne valamixd neha en is eleg lenezoen, bekepzelten tudok viselkedni. De most, 19 evesen dontottem el, hogy el fogok hamarosan jarogatni, ugyhogy ez majd remelem kikopik:D
5/12 anonim válasza:
Hát én ilyen magányos farkas vagyok, szeretek egyedül lenni, de sem a beképzeltség, sem az előítéletesség nem jellemző rám se semmi hasonló, csak simán leszarom az embereket, mindig csak a saját dolgaimmal törődöm, az hogy mások mit csinálnak, hidegen hagy, nem érdekel, nem tartom magam se többnek se kevesebbnek másoknál. Csak egy ember vagyok a sok közül. Felőlem mindenki legyen sikeres, gazdag, boldog stb., attól nekem nem lesz rosszabb, engem csak az érdekel, hogy én mindig boldog legyek.
6/12 anonim válasza:
Amikor hónapokig munkanélküli voltam, egész nap animét néztem és láss csodát, nem változtam át 4 emelet magas harci robottá, holott azt néztem állandóan. Anyád nem amiatt beképzelt, már ha egyáltalán az, mert a sorozatokban is nagyképű karakterek vannak, ez pont olyan echte hülyeség, mint "a videojátékok erőszakossá tesznek" duma. Gondolom az anyád nem gyerek és nem is szenilis, szóval el tudja dönteni, hogy mit akar. Ha ő egyedül szeret lenni, akkor hát legyen egyedül, hisz, amíg valaki nem csinál semmi destruktívat, addig azt tehet, amit akar. Nekem is volt otthonülős időszakom, sőt ez vissza is tér időről időre és rohadtul tele van a tököm azzal, amikor az emberek ki akarnak rángatni a tömegbe, holott nekem semmi kedvem hozzájuk, mindeközben meg azt hiszik, hogy nekem tesznek ezzel szívességet. Ha anyád úgy érzi, hogy szeretne ismerkedni, emberek közé menni, akkor majd fogja magát és elmegy. Baromság, hogy az egyedüllét flegmává tesz, aki flegma, az nem amiatt lesz az, mert nem b*sszák le, mert ilyen logika mentén az összes ember nagypofájú lenne, akit nem kritizálnak.
7/12 anonim válasza:
Több mint egy éve vagyok egyedül jelenleg, de előtte is sokszor volt rá példa, amikor nem volt barátnőm épp. Sosem lettem tőle flegma és tapló, sőt. Szerencsére általában kedvelnek az emberek, pl most kezdtem új munkahelyen, és már 1-2 nap után befogadtak, és öröm munkába járni.
A magánynak semmi köze ezekhez a belső tulajdonságokhoz.
29F
8/12 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi köze az egyedülléthez, én is egyedül vagyok többnyire, mert így szeretek élni, nem vágyom igazából senki társaságára. Persze hétvégente jó találkozni haverokkal, ismerősökkel, de hétköznap nem vagyok kíváncsi igazából senkire. Ettől még nem lettem beképzelt és flegma sem, szóval valami más állhat anyukád természetének a hátterében. Lehet csak valami frusztrálja vagy alapból ilyen.
9/12 anonim válasza:
Frusztrált,érte vmi lelki sérelem amin nem tudott felülemelkedni.Azért batja a többieket h azok kedvét elvegye, h boldogtalanok legyenek mint ő. Hogy az ő szintjére huzza leőket. Gondolj bele mit pótol neki a szappanopera!
10/12 anonim válasza:
Nem hiszem.
En is egyedul vagyok, ha most nem nezzuk a munkat es a baratokat. De nem vagyok maganyos. A ketto nem ugyanaz.
Sot, en igenylem is, parkapcsolatban sem akaszkodok ra a masikra. Tolem lehet menni haverokkal meccset nezni is, csak azert en legyek az elso. :)
Anyudnak kellene valami mas elfoglaltsag is. Hobbi, baratnok, bingo klub. Attol jobb lenne neki is es neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!