Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg ennyire kritikusak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg ennyire kritikusak?

Figyelt kérdés

Nem egyszer mondtak már nekem olyat, hogy "elég egy rossz mondat, és a pasi végleg elásta magát a szememben".

Ennyire tökéletest keresnek? Tényleg létezik, hogy odamegyek valakihez, és azt mondja "bocs, de emlékszem 2010-ben azt mondtad a kedvenc rúzsomra, hogy nem áll jól nekem. Viszlát!" Tényleg minden apróság után jöhet a következő hapsi? Nem lehet hibázni?

2019. jún. 7. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem itt elsősorban legitimációs okokra kell gondolni.

Azaz ha egy nő valami miatt el akarja hagyni a pasiját, akkor kell valamilyen ürügy, hogy mi miatt teszi. És ekkor jön elő, hogy néha képtelenebbnél képtelenebb dolgokat vesznek elő.

Pl amikor egy csaj nem akart velem találkozni, akkor azt hozta fel ürügyül, hogy túl közel mentem mellé sétálás közben és ez szerinte iszonyat bunkóság és sértette a személyes terét. Holott korábban is ugyanolyan közel mentem hozzá, és azelőtt nem szólt egy rossz szót sem ez ellen.

2019. jún. 7. 22:51
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

"9 Igen , ilyesmiről beszélek. Férfiként én meg tudom bocsájtani ha valaki 10 éve csúnyát mondott a kedvenc zenekaromra, vagy ócsárolta a nemtudom.. hajszínem. "

Többen elmagyarázták, és még mindig nem akarod érteni, hogy nem ilyen szintű dolgokról van szó. Az hogy téged nem érdekel a politika mégis mire válasz? Másokat meg érdekel. Fontos kérdés, és döntenek az alapján. Én se járnék egy bunkó rasszistával, és szerintem te se járnál egy olyan nővel, aki a lapos földben hisz, pedig az egyetlen mondat, amiben ezt kimondja Még mindig teszed a hülyét, pedig érthetnéd, nem frizurákról meg ilyenekről van szó.

2019. jún. 7. 23:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: Te nem érted azt hiszem.... mi köze a laposföldnek ahhoz, hogy jó e a szex például? Vagy bármi kapcsolati dologhoz. SEMMI.
2019. jún. 8. 08:11
 14/20 A kérdező kommentje:
12: Tovább megyek egy kicsit a gondolatmenetben. Tegyük fel tényleg laposföldes. 2 év múlva rájön, hogy ez mekkora hülyeség, megváltozik. Nem teheti jóvá? 2 éve mondott valamit amit ma már másképp gondol, de már "elásta magát"? Jóvátehetetlen? Az ilyesmivel pont ez a szitu, bármikor változhat.
2019. jún. 8. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Te egy nagyon naiv ember vagy. A laposföldes emberek, vagy akik konteókban hisznek nem változnak. Ha az egyikben nem hisznek, jön helyette másik. Ennek komoly pszichológiája van, hogy miért válik valaki ilyenné. Egyébként meg a kérdésed, hogy jó-e vele a szex tipikusan azt mutatja, hogy nem embert keresel csak egy testet. Azoknak az embereknek, akik ez számít, nem midnegy, kivel fekszenek le. Egy ostoba emberrel senki sem akar járni. Oké, te úgy látszik benne vagy, de a többség nem akar. És tudod a butaság az egyetlen tulajdonság, ami nem változik. Ezt már Arisztotelész is megmondta, hogy aki éretlen, érett lesz, a részeg kijózanodik, aki lusta, megváltozhat, de a butaság, az örök.
2019. jún. 8. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
És mi van, ha ilyen hülyeségekben hisz,és gyereketek lesz? Akkor majd be se oltatja például? Vagy felelősségteljes szülőnek tudod nevezni? Igen, ez a konteó dolog csak egy példa volt. De minden embernek van olyan dolog, amilyen tulajdonság taszítja, akivel nem járna. Például én nem járnék olyannal, aki szemetel. Vagy a te példád: a rúzsról meg a kedvenc együttesről. Itt lehet, hogy az illető lekezelően mondja vagy ilyesmi. Lehet valamit olyan stílusban mondani, hogy egyből kiderüljön, hogy valaki egy másokra köpködő (ez is sz*r, az is sz*r) idióta, vagy csak egy ember, akinek épp rossz véleménye van valamiről. Ennyi, elmondtam a dolgot. Ha továbbra sem érted, akkor nagyon máshonnan közelítesz a témához, mondjuk ez már kiderül, és hát senki sem szponzorál engem azért, hogy itt magyarázzam neked.
2019. jún. 8. 12:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Még egy utolsó példa: veled nem volt olyan, hogy láttad, mekkora hülyeségeket kommentel valaki? Például ha a nők azt látják, hogy olyanokat kommentelsz egy kép alá,hogy "szúrnám", akkor primitívnek fognak tartani, pedig ez egyetlen szó.
2019. jún. 8. 12:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor mondom másképp: Te nem tudom hány éves vagy, de mindenről ugyanazt gondolod, mint 10 éve? Ugyanaz a kedvenc zenéd, ugyanolyan ruhákban jársz, és ugyanaz a világszemléleted, mint 10 éve? Na ugye, hogy nem. Az emberek tudod, nem csak külsőre változnak. Ha így gondolod, lehet, hogy inkább te lehetsz naív. Hihetetlen pálfordulásokra képesek emberek, és nem csak a köpönyegforgatók. Pozitív irányban is lehetséges változni.
2019. jún. 8. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz. Ritkán, de vannak nagy pálfordulások. Pl nagyapám régen részeges alkoholista volt és gyakran berúgott. Nagyanyám azt mondta, ha így folytatja elhagyja. Nagyapám teljesen letette az alkoholt szinte egyik napról a másikra. Már közel huszonöt éve egyetlenegy csepp alkoholt sem ivott meg azóta sem.

2019. jún. 8. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:
nagyon
2020. dec. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!